STRENG DIETT: Jessica Alba har bestemt seg for å leve på kun 1200 kalorier om dagen etter at hun om kort tid blir mamma for andre gang. Foto: All Over Press
STRENG DIETT: Jessica Alba har bestemt seg for å leve på kun 1200 kalorier om dagen etter at hun om kort tid blir mamma for andre gang. Foto: All Over PressVis mer

Vil sulte vekk fødselsvekten

- Jeg nekter å spise mer enn 1200 kalorier pr dag, selv om jeg trener.

SEHER.NO: Jessica Alba (30) føder om kort tid sitt andre barn, men «Fantastic Four»-skuespilleren har allerede lagt planer for hva hun skal gjøre når fødselen er over: Å komme seg raskest mulig tilbake til matchvekten.

Alba er så bestemt på å få tilbake sin drømmekropp, at hun ikke vil ha i seg mer enn 1200 kalorier om dagen, uansett om hun trener eller ikke.

- Jeg har vanskelig for å kontrollere meg, så jeg får måltider med 1200 kalorier levert på døren. Siden jeg trener i tillegg, så betyr det at jeg i praksis sulter, sier hun til UsMagazine.com.

Alba, som fra før har datteren Honor Marie (3), med ektemannen Cash Warren, deler ikke skepsisen til mange av sine fans om at sultekuren kan gå ut over helsen hennes.

Selv om hun tidligere har innrømmet at graviditeten sliter på kroppen hennes, er hun ikke i tvil om at hun i løpet av kort tid vil være tilbake foran kamera i samme form som før hun fikk barn.

- Viljestyrke og konsentrasjon er grunnen til at jeg fortsatt er her. Jeg har jobbet som en gal.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Graviditeten sliter på kroppen min