STØTTER MODELLDRØMMEN: Vendela vil støtte døtrene om de vil gå i hennes fotspor, selv om det er i en tøff bransje.  Foto: All Over Press
STØTTER MODELLDRØMMEN: Vendela vil støtte døtrene om de vil gå i hennes fotspor, selv om det er i en tøff bransje. Foto: All Over PressVis mer

Vil støtte døtrene

Vendela mener Top Model gikk for langt ifjor.

SEHER.NO: Fjorårets Top Model Norge ga serien en del riper i lakken. Deltagere stod frem og fortalte at de følte seg presset til nakenbilder, og et sexladet bilde i korte kjoler og mens champagne ble helt over dem.

Og ikke minst Jan Thomas sin uttalelse i programmet, om at amming ødelegger brystene skapte debatt.

- Jeg tar avstand fra noe av det som skjedde ifjor. Det gikk for langt og var i liten grad knyttet til mote, sier programleder Vendela Kirsebom til Dagbladet.

Men hun avfeier at nakenbilder er en tabbe.

- Det er en del nakenhet i motebransjen. Men mye av det er ikke seksuell nakenhet. Bildene er estetiske og knyttet til high fashion. Og kvinnekroppen har jo vakre former, sier hun til avisen.

Nå for tiden er hun opptatt med å spille inn høstens sesong av Top Model, og forteller at hennes døtre på åtte og ti år følger ivrig med på serien. Men om det skulle friste dem til en modellkarriere som mamma vil ikke Vendela sette på bremsene, men støtte dem.

- Absolutt. Jeg har bare godt å si om den bransjen, og jeg har hatt store opplevelser som modell.

LES OGSÅ: Bebreider seg selv for bruddet