<strong>ELSKER FILM:</strong> Paris Jackson er bare 13 år gammel, men har allerede bestemt seg for å satse på en karriere i filmbransjen.  Foto: All Over Press
ELSKER FILM: Paris Jackson er bare 13 år gammel, men har allerede bestemt seg for å satse på en karriere i filmbransjen. Foto: All Over Press Vis mer

Vil stoppe Jackson-barnas karriereplaner

Paris Jackson vil bli regissør, men tante Janet vil hun skal vente.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Michael Jacksons tre barn Prince (14), Paris (13) og Blanket (9) har fått massiv medieoppmerksomhet etter at faren deres døde av akutt propofol-forgiftning i juni 2009.

Særlig de to eldste barna begynner å bli komfortable med sin rolle i rampelyset. Søskenparet er spesielt interessert i film, og ifølge Aftonbladet ønsker nå Paris å satse på en regissørkarriere.

Valget skal ikke ha falt i god jord hos hele Jackson-familien. Michaels søster Janet (45) synes det er for tidlig at 13-åringen å skaffe seg filmjobber.

- Jeg vil at hun skal vente, sier Janet ifølge Aftonbladet.

Janets ønske er i tråd med Michael Jacksons tankegang før han døde. Popstjernen gjorde nemlig alt han kunne for å skjule barna fra rampelyset. Han fikk dem blant annet til å skjule seg bak masker og sjal, noe Paris i ettertid har sagt hun ikke likte.

- Jeg sa «Dette er dumt, hvorfor må jeg gå med maske? Men etter hvert som jeg ble eldre, så skjønte jeg at han bare forsøkte å beskytte oss. Han prøvde å forklare det for oss også, sa hun nylig i et intervju.

De tre søsknene bor for tiden hos sin bestemor Katherine, og går på privatskole i Los Angeles.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Krever 600 millioner til Jacksons barn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer