SKUFFENDE START: "Ungkaren 20 vs. 40" hadde bare 195.000 seere sist torsdag. Foto: TVNorge
SKUFFENDE START: "Ungkaren 20 vs. 40" hadde bare 195.000 seere sist torsdag. Foto: TVNorgeVis mer

Vil stjele seere fra Paradise

Svake seertall på "Ungkaren" gir overraskende vri fra TVNorge-hold.

Hva er din favoritt, "Paradise Hotel" eller "Ungkaren 20 vs. 40"? Ta avstemmingen til høyre, eller delta i debatten nederst i saken!

SEHER.NO: Tre episoder er sendt av årets store TVNorge-satsning "Ungkaren 20 vs. 40". Førstkommende torsdag starter programmet én time tidligere enn vanlig - klokka 20.30. Og ikke nok med det: Samme dag sendes også den femte episoden, til vanlig tid klokka 21.30.

Det er ingen hemmelighet at årets "Ungkaren 20 vs. 40" har vært en stor skuffelse for TVNorge. Sesongpremieren var dog godkjent, da programmet ble sett av 300.000 TV-seere. Deretter har det derimot gått nedover - program to ble sett av 221.000, mens det tredje hadde svake 195.000 seere. Glamourjentene åpnet på 118.000 seere.

- Det er flere faktorer som spiller inn. Glamourjentene har ikke helt fått de seertallene vi hadde håpet på. Med dobbeltepisoden håper vi å samle flere rundt TV-skjermen tidligere på kvelden.

- Når det gjelder "Ungkaren" vet vi - etter erfaring fra fjoråret - at seertallene går veldig opp etter hvert som damene blir dumpet og det drar seg mer til, sier pressesjef i TVNorge, Ingerid Medhus, til Seher.no.

"Paradise Hotel" sendes fire dager i uka, og det er liten tvil om at TVNorge merker konkurransen fra TV 3-programmet, som i forrige uke hadde fra 195.000 til 231.000 seere.

Som om ikke det var nok, sendes også det viktigste - parseremonien i Paradise - på akkurat samme tid som "Ungkaren 20 vs. 40", på torsdager klokka 21.30.

- Er torsdagens dobbeltepisode et forsøk på å stjele seere fra "Paradise Hotel", Ingerid?

- Vi har satt opp en dobbelt-episode for å gi årets vri, eller overraskelse om du vil, den plassen den fortjener.  To nye deltagere skal inn, og det er dette som er hovedårsaken til at vi velger å gjøre det på en slik måte. Men det er klart, vi merker konkurransen fra "Paradise Hotel". Vi håper at dobbeltepisoden kan gjøre at flere får med seg "Ungkaren".

Dårlige seertall til tross: Medhus graver seg ikke ned av den grunn. Fortsatt er det nemlig mange timer igjen av flørtingen mellom ungkar Jørgen Festervoll og alle de vakre kvinnene som kjemper om en mulig framtid med 30-åringen fra Asker.

- Vi forventer at programmet får større oppslutning når det blir færre jenter og sterkere følelser mellom Jørgen og fristerinnene som er igjen, forteller Medhus.

- Når ble det bestemt at det denne torsdagens skulle sendes to episoder av "Ungkaren 20. vs 40"?

- Det ble bestemt en gang i vår, sier pressesjef i TVNorge, Ingerid Medhus, til Seher.no.

"Ungkaren 20 vs. 40" sendes på TVNorge torsdag klokka 20.30.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hvem av disse vil ha sex på TV?