<strong>VIL STILLE UT SILIKONINNLEGGENE:</strong> Lene Alexandra slik hun så ut før hun fjernet sine silikoninnlegg på tilsammen 1,2 kilo i 2008. Etter reduksjonen har hun hatt implantatene i en skuff, men nå vil hun kjøpe en glassmonter til dem, ifølge henne selv. Foto: SCANPIX
VIL STILLE UT SILIKONINNLEGGENE: Lene Alexandra slik hun så ut før hun fjernet sine silikoninnlegg på tilsammen 1,2 kilo i 2008. Etter reduksjonen har hun hatt implantatene i en skuff, men nå vil hun kjøpe en glassmonter til dem, ifølge henne selv. Foto: SCANPIX Vis mer

Vil stille ut silikoninnleggene

- De er ikke særlig sexy når man ser dem på denne måten.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Skal vi danse»-vinneren Lene Alexandra Øien fikk mye oppmerksomhet da hun før deltakelsen i det populære TV 2-programmet i 2008 fjernet tilsammen 1,2 kg silikon fra sine bryster.

Siden har 29-åringen lagt om karrieren fra å være mest kjent som modell til å opptre i Melodi Grand Prix og utdanne seg til personlig trener.

Onsdag skrev Lene Alexandra på sin Twitter-side at hun ønsker å få tak i en glassmonter, så hun kan stille ut de to innleggene.

«Jeg skulle gjerne hatt et glassmonter til de gamle silikonprotesene mine. Noen som jobber med slike ting? Ønsker å utstille de:)», skriver hun.

Lene avslører også at hun for tiden har innleggene liggende i skuff, men nå ønsker å vise dem frem fordi de er symbol på en periode i livet hennes.

Selv om hun ikke angrer på at hun tok dem ut, hevder hun at hun ikke har noe imot andre som forstørrer sine bryster.

«En periode hadde jeg som oppfatning at man kun var ekte om man ikke hadde løshår, pupper, negler ++.. Nå har jeg jobbet meg igjennom den fasen av livet og det å være ekte kommer fra hjertet. En med silikonpupper kan være vel så ekte eller kanskje t.o.m mer ekte enn en som ikke "styler" kjerra m "felger" og annet stæsj.. Det kommer innenfra;) "My boobs are okay" ♥»
, skriver hun på sin fanside hos nettstedet Facebook.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Seher.no testet Lene Alexandra

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer