MEDIEFIGUR: - Det jeg elsker med tanken på utlandet, er at jeg får starte med blanke ark, og at ingen kjenner meg. Der jeg bare driver med musikk, og ikke er en mediefigur, sier Tone Damli Aaberge. Foto: Scanpix
MEDIEFIGUR: - Det jeg elsker med tanken på utlandet, er at jeg får starte med blanke ark, og at ingen kjenner meg. Der jeg bare driver med musikk, og ikke er en mediefigur, sier Tone Damli Aaberge. Foto: ScanpixVis mer

- Vil starte med blanke ark

Tone Damli Aaberges drøm er litt nærmere...

SEHER.NO: - Jeg føler at Idol-Tone og Danse-Tone har forsvunnet litt. Her om dagen ble jeg omtalt som popprinsesse i VG, og det synes jeg var veldig mye hyggeligere! Så jeg føler at jeg er på riktig vei i karrieren min, sier Tone Damli Aaberge (21) i et ferskt intervju med MANN.

En måned etter platelansering har Aaberge solgt til gull, og nå er planen å etablere seg i utlandet.

- At "Butterflies" gikk i en litt mer poppete retning var bevisst. Det handler litt om at utlandet kanskje er mer interessert i et slikt uttrykk. Da tenker jeg på land som Sverige og Tyskland, hvor vi er i dialog med folk. Drømmen om å gjøre noe i utlandet er kommet litt nærmere, så får vi se om det kommer noe ut av det, sier Tone.

Og om den drømmen går i oppfyllelse, ser Tone for seg en ny start.

- Det jeg elsker med tanken på utlandet, er at jeg får starte med blanke ark, og at ingen kjenner meg. Der jeg bare driver med musikk, og ikke er en mediefigur. Det er en drøm for meg, sier hun til MANN.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg driter rett og slett litt i ham