Vil stå frem som kjærester

Rihanna planlegger å fortelle om forholdet til Chris Brown etter albumlansering.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Forholdet mellom musikk-stjernene Rihanna (24) og Chris Brown (23) har vært et av Hollywoods mest omdiskuterte, helt siden de to slo opp i 2009, fordi Brownslo Rihanna før de to skulle på Grammy-utdelingen i Los Angeles. 

De siste månedene har stadig flere spekulert i at de to har funnet tonen igjen, og spekulasjonene skjøt ny fart da de i oktober ble observert i hete omfavnelser på en nattklubb i New York.  

Nylig dumpet Brown kjæresten Karrueche Tran så han kunne være sammen med Rihanna. De to har tilbrakt mange netter sammen etter at «Where Have You Been»-sangeren var ferdig i studio.

24-åringen jobber nå med sitt syvende album, og ifølge venner planlegger det nyforelskede kjendisparet å offentliggjøre forholdet når Rihanna lanserer den nye platen.  

- Hun jobber veldig hardt i studio, men snakker med Chris hele tiden. Når hun blir ferdig med albumet vil de ikke lenger legge skjul på kjærligheten. Hun må fokusere og få albumet ferdig først, sier en kilde til nettsiden HollywoodLife.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Rihanna vil gifte seg med Chris Brown   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer