SATT UT: Vebjørn Sand er kjent for å snakke rett fra levra, men blir satt ut når reporterne Kjersti Flaa og Celine Marie Moe spør hvem av dem han helst ville ligget med... Foto: Inewyork.no
SATT UT: Vebjørn Sand er kjent for å snakke rett fra levra, men blir satt ut når reporterne Kjersti Flaa og Celine Marie Moe spør hvem av dem han helst ville ligget med... Foto: Inewyork.noVis mer

Vil sprute champagne på Giske

- Jeg har et veldig godt forhold til ham, sier Vebjørn Sand.

SEHER.NO: Kunstneren Vebjørn Sand (42) - som i disse dager forbereder åpningen av et nytt galleri i New York - er kjent for sine mange spektakulære påfunn.

Men i et intervju med den norske bloggen inewyork.no (ekstern lenke) spøker Sand med at det er et prosjekt han ikke har fått gjennomført: Å dynke kulturminister Trond Giske (42) i champagne med hjelp av en høytrykkspyler...

I en uformell spørrekonkurranse blir Vebjørn spurt hvem han helst kunne tenke seg å spyle med champagne: Giske, Ari Behn eller finansmannen Stein-Erik Hagen.

- Det må bli Giske. Jeg har et veldig godt forhold til ham, smiler Vebjørn etter å ha bedt om hjelp fra et dokumentarteam fra TV 2 - som følger ham i New York.

Vebjørns sans for Giske kommer også til syne når han blir spurt om hvem han ville latt sprute champagne på seg selv - hvis han var kvinne. Denne gangen får han valget mellom Giske og komiker Christine Koht.

- Siden jeg ikke vet hvem Koht er, så får jeg si Giske, ler han.

Etter flere utsettelser ser Sand nå fram til å snart kunne åpne sitt nye galleri i metropolen - som skal feires med blant annet broen Aune Sand og kunstnervenninnen Marianne Aulie tilstede.

Men Sand blir satt ut når han får spørsmål om hvem av reporterne Kjersti Flaa og Celine Marie Moe han ville ligget med, eller begge samtidig.

- Amerikanere jeg har truffet, har inntrykk av at norske jenter er friere.. prøver Vebjørn sjenert å snakke seg bort, før han til slutt overtales av tilskuerne til å gå for det siste alternativet...

Se hele videointervjuet her (ekstern lenke)

LES OGSÅ: Linni Meister forlovet seg