Kanye West:

- Vil spleise Brad Pitt med Kardashian

Det kan se ut til at Kanye West forsøker å skyte Amors piler mot filmstjernen og en av Kardashian-søstrene.

SINGLE: Både Khloé Kardashian og Kourtney Kardashian er single. Dette ønsker vissnok Kanye West å endre. Foto: NTB Scanpix
SINGLE: Både Khloé Kardashian og Kourtney Kardashian er single. Dette ønsker vissnok Kanye West å endre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For halvannen uke siden fortalte Kendall Jenner (23) at hun «rømte» fra den mye omtalte søndagsgudstjenesten til Kanye West (42) fordi Brad Pitt (55) ankom. Nervene tok nemlig overhånd for modellen som vissnok har et skikkelig godt øye til filmstjernen.

Nå ser det imidlertid ut til at det kanskje ikke hjalp å rømme fra Brad, da ryktene skal ha det til at Kanye ønsker å spleise en av svigerinnene sine med 55-åringen. Det er derimot ikke Kendall han har i siktet.

Gjør familien mektigere?

Kanye er som kjent gift med selveste Kim Kardashian (38), og har derfor verdens mest kjente familie i ryggen.

Og det er ikke usannsynlig at hensikten med hans nyeste sjakktrekk er å hanke inn nok et mektig tilskudd til familien - som han tidligere har omtalt som både «krigere» og en «industri».

Rapperen skal nemlig, ifølge Mirror, forsøke å spleise «Ad Astra»-aktuelle Brad Pitt med single Khloé Kardashian (35).

Khloé har selv aldri skjult sin fascinasjon for Brad, og slutter seg derfor muligens til svogerens angivelige nye agenda.

VENNER: Brad Pitt på Kanye Wests «Sunday Service». Foto: NTB Scanpix
VENNER: Brad Pitt på Kanye Wests «Sunday Service». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Sex på live radio

I et tidligere radiointervju med The Howard Stern Show fra 2016 avslørte hun blant annet sine seksuelle lyster når det kommer til filmstjernen.

- Få Brad Pitt inn her og jeg skal ha sex med ham på live radio, sa Khloé - trolig noe spøkefullt - i intervjuet.

BURSDAG: Khloé Kardashian hadde bursdag 27. juni - og vi tar et tilbakeblikk på noen av hennes mange antrekk. Vis mer

Reality-stjernen la til at hun synes Brad «virkelig ser bra ut», og har også i ettertid uttalt seg om sin fascinasjon for Hollywood-sjarmøren.

- Jeg elsker ham, men jeg likte ham ikke da han var ung, som da han var med i «Thelma & Louise», har hun tidligere skrevet på sitt egen nettside, ifølge Mirror.

BRAD PITT: Hollywood-stjernen avbildet i «Thelma & Louise» i 1991, og på rød løper nå i 2019. Foto: Moviestore/REX/ NTB scanpix
BRAD PITT: Hollywood-stjernen avbildet i «Thelma & Louise» i 1991, og på rød løper nå i 2019. Foto: Moviestore/REX/ NTB scanpix Vis mer

Dette er kanskje for mange en rar mening å ha, ettersom det var nettopp da Brad var ung at han først sjarmerte hjerter verden over gjennom kinolerretet. Khloé derimot ser ut til å foretrekke den nå godt voksne versjonen av den tidligere «Fight Club»-stjernen.

Trøblete kjærlighetsliv

Brad og Khloé har begge gått gjennom svært offentlige kjærlighetsbrudd. Siden det ble kjent at Brad og Angelina Jolie (44) skulle skille seg for om lag tre år siden, oppsto det en hel del drama på hjemmefronten for det tidligere superparet.

Begge parter knivet i lang tid om hvem som skulle ha omsorgsretten for barna deres, og senest i august meldte InTouch at nye intriger har oppstått - denne gang handler det om slottet de giftet seg på tilbake i 2014.

UTROSKAPSSKANDALEN: I «Keeping Up With The Kardashians»-episoden som kom tidligere denne uka, ble Jordyn Woods anklaget for å ikke ha sagt unnskyld til Khloe Kardashian etter at førstnevnte skal ha vært utro med sistnevntes kjæreste. Nå tar hun selv bladet fra munnen. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Også for Khloé oppsto det trøbbel i paradis da det få dager før fødselen av hennes datter True (1) i 2018 ble kjent at barnefaren Tristan Thompson (28) hadde vært utro.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Skandalen eskalerte ytterligere i februar i år, da han igjen var utro, denne gang med Kylie Jenner (22) sin bestevenninne Jordyn Woods (21). Det har dermed ikke vært rosenrødt for verken Khloé eller Brad på kjærlighetsfronten.

Kanye West er kanskje kjent for å være kontroversiell, men at han nå angivelig leker «Amor» for å redde kjærlighetslivet til Brad og Khloé er en ny vri. Nå gjenstår det bare å se om det er hold i ryktene, og om Kardashian-imperiet får et nytt tilskudd til familien.

LES OGSÅ: Hånd i hånd med broren til eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer