- Vil spille i en dritbra film alle vil se

Christian Skolmen vil mer enn bare spille biroller.

<strong>HOT PAR:</strong> Christian Skolmen er kjæreste med modell Isabel Ødegård, som for tiden er aktuell i Melodi Grand Prix. Foto: Stella Pictures
HOT PAR: Christian Skolmen er kjæreste med modell Isabel Ødegård, som for tiden er aktuell i Melodi Grand Prix. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Opp igjennom sin lange skuespillerkarriere har Christian Skolmen (41) kun hatt én hovedrolle. Nå drømmer han om flere.

- Fader heller, jeg vil det alle vil: Være jævlig god i en dritbra film som alle ser, påstår 41-åringen i et intervju med Dagbladet Magasinet.

Han har tidligere spilt i både teater og på film, men hittil aldri fått sitt store gjennombrudd i filmbransjen.

- Film har alltid vært min store lidenskap. Jeg har ikke svar på hvorfor jeg alltid opptrer som en bifigur. Jeg er kanskje mer ambisiøs nå enn jeg var før. Jeg har oppriktig fulgt det som virket gøy. Går det an å si at det var tilfeldig?, undres han i intervjuet.

Mellom film- og teaterjobbing har kjekkasen rukket å få sønnen Fredrik (2), med sin flotte modellforlovede Isabel Ødegård (36), og han innrømmer at alt ble annerledes etter at sønnen kom.

- Alt ble mye sterkere. Kjærligheten ble mye sterkere. Kaoset ble mye større. Det er altoppslukende. Venner hadde jo sagt det, men det er annerledes når du opplever det på kroppen. Derfor sier jeg det heller ikke videre til folk som venter barn, at nå er det slutt på det gamle livet, forteller han videre.

Selv om sønnen til «Selskapsreisen»-ikonet Jon Skolmen (71) nå drømmer om en filmhovedrolle, er førsteelsker-rollen lite fristende.

- Førsteelskeren er ofte den kjedeligste rollen, så nei. Men jeg føler sjelden jeg får gjort det jeg virkelig har lyst til, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå dater Chers kjønnsopererte sønn igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer