GIR SEG: Angelina Jolie vil gi opp jobben som skuespiller om få år. Foto: All Over Press
GIR SEG: Angelina Jolie vil gi opp jobben som skuespiller om få år. Foto: All Over PressVis mer

Vil slutte som skuespiller

Angelina gir opp karrieren for barnas skyld.

LOS ANGELES (Seher.no):  Det har stormet rundt Angelina Jolie (33) den siste tiden etter at hun nylig avslørte at hun og Brad Pitt (44) forelsket seg mens Brad fremdeles var gift med Jennifer Aniston (39) - til Jennifers store skuffelse.

I et intervju med tv-kanalen BBC kommer seksbarnsmoren med nok en overraskelse.

- Jeg planlegger ikke å fortsette som skuespiller veldig mye lenger. Jeg er klar for å gjøre et par prosjekter til før jeg trapper ned og gjør meg klar til å bli bestemor, ler hun i intervjuet.

33-åringen elsker mammarollen og føler ikke at hun ofrer noe ved å gi opp karrieren.

- Jeg har mange barn og derfor et stort ansvar. Jeg vil være sikker på at de utvikler seg i riktig retning og derfor er det viktig at vi er der for dem. Jeg liker å være hjemme for tiden, forteller hun.

Den vakre brunetten har fremdeles noen prosjekter på gang, så hun slutter ikke i jobben umiddelbart.

- Jeg har ikke jobbet på et år nå, men skal jobbe litt i februar igjen. Så blir det nok et år til neste gang. Kanskje fortsetter jeg å gjøre en film i året, eller en film hvert tredje år.

Hun fortsetter:

– Jeg har hatt tid til å fortelle historier og hatt nok suksess til å fortelle de historiene jeg ønsker å fortelle. Samtidig har jeg har tjent penger, og det er flott. Men livet har ulike stadier og forhåpentligvis trenger jeg ikke å gjøre dette senere i livet, sier hun til BBC.

Angelina er fortiden aktuell med filmen "Changeling" hvor hun spiller en mor som får sønnen sin kidnappet.

LES OGSÅ: Nå vil hun adoptere - igjen!