GIR SEG?: Alec Baldwin er lei av å være skuespiller. Foto: All Over Press
GIR SEG?: Alec Baldwin er lei av å være skuespiller. Foto: All Over PressVis mer

Vil slutte som skuespiller

- Hele filmkarrieren min har vært mislykket...

SEHER.NO: Skuespiller Alec Baldwin (51) har vunnet flere priser for sine prestasjoner foran kameraet, og hoppet av glede da han vant en Emmy-pris tidligere i år.

Nå kan det se ut til at det går mot slutten av karrieren for 51-åringen. Han er nemlig lei av jobben sin.

- Jeg finner det ikke interessant å være skuespiller lenger. Filmer er en del av fortiden min. Det har vart i 30 år. Jeg er ikke ung, men det er fortsatt tid til å gjøre noe annet, sier han til Men's Journal.

Men Baldwin kan ikke gi opp helt ennå. Kontrakten hans med "30 Rock" går ikke ut før i 2012, og inntil den tid kommer er han nødt til å fortsette.

- Det er en vanskelig ting å si, men jeg tror faktisk dette: Hele filmkarrieren min har vært mislykket. Jeg kan forklare hvorfor. Målet med å lage film er å spille i en film der din egen skuespillerprestasjon driver filmen, samtidig som filmen er en kritiker- eller komersiell suksess. Det har jeg aldri klart.

Nå spiller Baldwin i julefilmen "It's Complicated" sammen med Meryl Streep og Steve Martin. Filmen har verdenspremiere 1. juledag.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun ville dødd om vi hadde sex