TRIVES PÅ SCENEN: Men for Trine Rein sin del skulle hun helst sett at presset rundt kropp og utseende ikke var til stede. Foto: NTB Scanpix
TRIVES PÅ SCENEN: Men for Trine Rein sin del skulle hun helst sett at presset rundt kropp og utseende ikke var til stede. Foto: NTB ScanpixVis mer

Vil slippe kroppspresset

- Du må veie så og så mye, være veltrent, se ung ut, ha på seg klær fra den og den designeren.

SEOGHØR.NO: Trine Rein (44) har en suksessrik og lang karriere å se tilbake på. Fortsatt gjør hun det godt på scenen, og denne høsten skal hun vise seg fram i NRK-konkurransen «Stjernekamp».

STJERNEKAMP-AKTUELL: Rein skal delta i NRK-programmet Stjernekamp denne høsten. Foto: NTB scanpix
STJERNEKAMP-AKTUELL: Rein skal delta i NRK-programmet Stjernekamp denne høsten. Foto: NTB scanpix Vis mer
SAMBOEREN: Rein er samboer med villmarkskongen Lars Monsen. Foto: NTB scanpix
SAMBOEREN: Rein er samboer med villmarkskongen Lars Monsen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Men det er én ting Rein gjerne kunne tenke seg å slippe som artist. Nemlig presset rundt det å se bra ut. Det sier hun i et intervju med avisen VG.

- Du må veie så og så mye, være veltrent, se ung ut, ha på seg klær fra den og den designeren. Den biten kunne jeg tenke meg å slippe, forteller hun.

På TV-skjermen skal hun de neste månedene prøve seg på en rekke sjangere hun har kontroll på, og også noen hun aldri har prøvd seg på før - Om hun kommer et stykke ut i konkurransen.

Saken fortsetter under bildet.


Selv er det vanskelig for Rein å forutse hvordan det vil gå.

- Seerne bestemmer. Jeg kan jo risikere å få passet påskrevet i all offentlighet. Stjernekamp er en slags gapestokk man setter seg i, sier hun.

Første episode av den nye sesongen sendes 29. august, og deltagerne Trine Rein skal kjempe mot er Martin Halla, Maria Karlsen, Celine Helgemo, Heidi Gjermundsen Broch, Knut Erik Østgård, Tommy Fredvang, Eirik Søfteland, Øystein Wiik og Maria Haukaas Mittet.

Det er Kåre Magnus Bergh som atter en gang er årets programleder, mens Mona B. Riise og Thomas Felberg sitter i musikkpanelet.LES OGSÅ: Dette er årets Stjernekamp-deltagere