I TRØBBEL: Trine Grung risikerer å bli begjært konkurs. Foto: Se og Hør
I TRØBBEL: Trine Grung risikerer å bli begjært konkurs. Foto: Se og HørVis mer

Vil slå Trine Grung konkurs

Bloggeren har ikke levert årsregnskap for 2013.

SEOGHØR.NO: Den profilerte bloggeren og sosiale medier-eksperten Trine Grung (44) trues med konkurs, i følge Drammens Tidende.

Årsaken er at selskapet hennes Chills AS ennå ikke har levert årsregnskap for 2013.

Selskapet, der bloggeren Trine Grung er daglig leder og eier, ble stiftet i 2011 og jobber med kampanjer innen sosiale medier for store og mellomstore bedrifter. Chills AS hadde dessuten et samarbeid med flere av landets største bloggere.

Siste regnskap levert Brønnøysund er fra 2012 og viser en omsetning på 1.502.000 kroner med resultat før skatt på – 126.000 kroner og en negativ egenkapitalandel på 15,2 prosent, i følge avisen.

-Vil begjære tvangsavvikling

ULEVERT REGNSKAP: Grunnen til at Grung kan gå konkurs er at årsregnskapet til Grungs selskap for 2013 ikke er levert. Foto: Se og Hør
ULEVERT REGNSKAP: Grunnen til at Grung kan gå konkurs er at årsregnskapet til Grungs selskap for 2013 ikke er levert. Foto: Se og Hør Vis mer

– Dersom komplett årsregnskap ikke er mottatt før 15. mai 2015, vil Regnskapsregisteret begjære tvangsavvikling, sier avdelingsdirektør Lise Dahl Karlsen ved Brønnøysundregistrene i en pressemelding.

Saken fortsetter under bildet.

Trine Grung på sin side hevder overfor TV 2 at regnskapet nå er levert.

- Alt er i orden

– Alt fra 2013 er nå levert og skal være i orden. Dette selskapet har ikke vært i bruk uten at jeg dermed sier det er greit å ikke levere det, er en pliktig til å levere. Jeg bruker andre selskaper i dag, og har gjort det lenge, sier Trine Grung til TV 2.

Se og Hør har vært i kontakt med Trine, som ikke ønsker å si noe mer enn det hun allerede har sagt til TV 2.

- Vond å svelge

På sin Facebook-side skriver Trine i dag at hun syns det har vært tungt å lese alt som står skrevet om henne i mediene de siste dagene:

"Noen ganger vinner de. De negative røstene som skal mene mye, kritisere for å kritisere og gjøre narr på andres bekostning. Det er mange av de på internet og skuffelsen blir ekstra stor når folk en har hjulpet og støttet gjør slike ting. Den er vond å svelge.

Jeg kommer aldri til å forstå hvorfor folk ikke kan heie hverandre frem, hvorfor de må gjøre narr av andre eller kritisere andre som kun er ute etter å gjøre en innsats, tjene til livets vei og inspirere andre."


LES OGSÅ: Trine Grung samarbeider med engleskolen