SUKSESS: Himmelblå har vært en enorm suksess for NRK. BBC-skaperne vurderer å skrive en ny sesong - der Kim også har en rolle... Foto: NRK
SUKSESS: Himmelblå har vært en enorm suksess for NRK. BBC-skaperne vurderer å skrive en ny sesong - der Kim også har en rolle... Foto: NRKVis mer

Vil skrive Kim inn igjen

Himmelblå"-skaperne planlegger en fjerde sesong.

SEHER.NO: I disse dager spilles tredje sesong av den populære NRK-serien "Himmelblå" inn på Ylvingen i Nordland.

Serien er løselig bygget på BBC-serien "Two Thousand Acres of Sky". BBC-forfatteren og -produsenten Timothy Prager og Adrian Bate har nylig vært i Nord-Norge for å bivåne innspillingen og til Dagbladet avslører de at de planlegger en fjerde sesong.

Og da er selvfølgelig det store spørsmålet om Kim kommer til å være med i fortsettelsen.

"Hele Norge" venter i spenning på å se om Edward Schultheiss kommer tilbake i "Himmelblå" - etter at Kim forsvant på havet i slutten av forrige sesong.

- I våre planer for en fjerde sesong bruker vi Kenny, som Kim heter i vår versjon, på en veldig fantasifull måte. Jeg vet ikke om NRK vil bruke vår versjon eller om de vil lage en fjerde sesong, men muligheten er der, sier serieforfatter Prager til avisen.

Dramasjef i NRK Hans Rossiné derimot forteller at NRK ikke hra planer om å videreføre serien.

- Vi tar sikte på å avslutte etter den tredje sesongen som vi spiller inn nå, sier han til Dagbladet og understreker at de ikke kommer til å legge opp til en "cliffhanger" i slutten av sesongen som nå er under innspilling.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ambisjonsnivået er drithøyt