Vil skrive all musikken til «Lilyhammer»

- Det er noe jeg aldri har gjort før, sier Steven Van Zandt til Se og Hør.

NORGESVENN: - Jeg føler meg hjemme i Norge, forteller «Lilyhammer»-stjernen. Han inviterte til konsert sammen med den nystartede oslokanalen Radio Rox, som sender Stevens populære radioprogram Little Stevens Underground Garage. Dagen etter sto han sel Foto: Erlend Haugen
NORGESVENN: - Jeg føler meg hjemme i Norge, forteller «Lilyhammer»-stjernen. Han inviterte til konsert sammen med den nystartede oslokanalen Radio Rox, som sender Stevens populære radioprogram Little Stevens Underground Garage. Dagen etter sto han sel Foto: Erlend Haugen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ikke nok med at den populære «mafiabossen» har hovedrollen som Frank Tagliano i den populære TV-serien «Lilyhammer». Amerikanske Steven Van Zandt (61) ønsker også å lage all musikk, inkludert temamusikken, til sesong to av NRK-serien.

- Jeg syns det hadde vært kjempegøy om jeg fikk den oppgaven. Å skrive temamusikken til et TV-program har jeg enda ikke krysset av på «to do»-listen, han til Se og Hør.

Van Zandt er for tiden på turné med Bruce Springsteen og the E Street Band.

- Jeg rekker ikke å gjøre så mye annet enn å skrive manuskripter mellom konsertene, innrømmer norgesvennen, som for alvor ble kjent som skuespiller da han spilte Silvio Dante i den verdenskjente TV-serien «Sopranos».

Steven er medforfatter på sesong to av «Lilyhammer», skriver musikk for bandene han jobber med, og han har til og med skrevet for en Broadway-musikal. I tillegg lager han et 25 sider langt manuskript til hver av de to timer lange sendingene av radioprogrammet «Little Stevens Underground Garage».

- Når jeg er på turné må jeg ofte spille inn radiosendingen underveis, men hjemme i New York har jeg et eget studio jeg jobber i, forteller Steven til Se og Hør.

Radioprogrammet sendes på over 200 radiokanaler over hele verden. I Norge sendes det fra den nystartede Oslo-kanalen, Radio Rox.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected].no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Klar for ny Lilyhammer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer