TURBULENTE TIDER: Usher og kon Tameka Foster har fått to barn på kort tid, hun har fått hjertestans under kosmetisk kirurgi, og nå skal han ha søkt om separasjon.  Foto: Stella Pictures
TURBULENTE TIDER: Usher og kon Tameka Foster har fått to barn på kort tid, hun har fått hjertestans under kosmetisk kirurgi, og nå skal han ha søkt om separasjon. Foto: Stella PicturesVis mer

Vil skilles fra kona etter ulykken

De skal ikke ha bodd sammen det siste året.

SEHER.NO: Nok et kjendisekteskap ser ut til å gå mot slutten. R&B-sangeren Usher (30) skal ha søkt om skilsmisse fra sin kone Tameka Foster (40) torsdag morgen i Atlanta i Georgia i USA.

Den overraskende nyheten kommer bare måneder etter at Tameka fikk hjertestans under et kosmetisk inngrep i Brasil.

Amerikanske leger hadde advart henne mot inngrepet fordi det hadde gått kort tid siden hun fødte parets andre barn.

Confessions-sangeren forlot umiddelbart Los Angeles i februar for å sitte ved sin kones side. Han hevdet at han ikke ante at kona hadde planlagt et inngrep.

Som de fleste stjerner i dag, så har Tameka hevdet overfor sine tilhengere på mikrobloggenettstedet Twitter at paret absolutt ikke skal separeres. Men kilder sier at paret har levd fra hverandre i nesten ett år, skriver examiner.com.

- Usher tenker først og fremst på sine barn. Han er en fantastisk far og ønsker bare å gjøre det som er riktig for dem, sier en kilde videre.

Paret har to sønner sammen, 18 måneder gamle Usher Raymond V og seks måneder gamle Naviyd. Tameka har tre barn fra et tidligere forhold.

Ryktene om separasjon skjøt ytterligere fart da Usher nylig ble observert sammen med en annen kvinne i Beverly Hills nylig.

TMZ.com hevder på den annen side at Tameka ikke har hørt noe om separasjonen og at det ikke er bekreftet fra retten at de har mottatt en slik søknad.

LES OGSÅ: Visste ikke om konas fettsuging
l