<strong>TRUET MED KNIV:</strong> -Faktisk truet hun meg så mange ganger at jeg til slutt ikke klarte å holde tellingen, skal Daniel Baldwin ha sagt til politiet om angrepet fra kona Joanne. Foto: Stella Pictures
TRUET MED KNIV: -Faktisk truet hun meg så mange ganger at jeg til slutt ikke klarte å holde tellingen, skal Daniel Baldwin ha sagt til politiet om angrepet fra kona Joanne. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vil skilles fordi kona slår ham

- Hun truet meg flere ganger på livet, sier Daniel Baldwin.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Daniel Baldwin er på våre breddegrader kanskje best kjent for sin mangeårige rolle som etterforsker Beau Felton i TV-serien «Drapsavsnittet». Nå er han selv i kontakt med politiet.

Årsaken er konas oppførsel...
 
Baldwin har nemlig fått utstedt en politiordre mot kona Joanne Baldwin etter onsdag kveld, der hun skal ha både slått og truet ham med kniv i parets hjem. Nå vil han også skilles fra Joanne, skriver AP.
 
Ifølge nyhetsbyrået skal truslene ha funnet sted foran øynene på deres barn, som bare er ett og tre år gamle. Joanne skal nemlig ha vært full og vekket dem ved å rope høyt og smadret flere gjenstander i parets hjem.

- Hun truet meg flere ganger på livet. Faktisk så mange ganger at jeg til slutt ikke klarte å holde tellingen, skal 50-åringen ha forklart til politiet.

Baldwin skal til slutt ha klart å jage kvinnen ut av huset, før hun deretter satte seg bak rattet i en av parets biler og kjørte vekk.

Kort tid etter ble hun anholdt av politiet.

De to giftet seg i 2007 og har siden 2010 bodd i et velstående strøk i Lake Oswego i delstaten Oregon.

Til AP opplyser det lokale politiet at Joanne Baldwin neppe blir løslatt fra fengselet før hun har vært gjennom en høring neste uke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble pappa for femte gang  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer