Larsa Pippen i trekantdrama:

- Vil skilles etter dette

Realityprofilen ble tatt på fersken med en opptatt mann, basketballstjernen Malik Beasley.

KJÆRLIGE: Larsa Pippen og Malik Beasley gikk gjennom shoppingsenteret hånd i hånd. Bildene får flere til å se rødt. Foto: Mega/ NTB
KJÆRLIGE: Larsa Pippen og Malik Beasley gikk gjennom shoppingsenteret hånd i hånd. Bildene får flere til å se rødt. Foto: Mega/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange kjenner nok igjen realityprofilen Larsa Pippen (46) som en av fruene i «Real Housewives of Miami», eller fra realityserien til den berømte Kardashian-familien.

Nå vekker hun imidlertid oppmerksomhet i en helt annen kanal - nemlig på Instagram-profilen til basketballspilleren Malik Beasleys (24) bedre halvdel.

Pippen, som i forrige måned gikk hardt ut mot Kardashian-familien og sin tidligere relasjon med Kim, blir nå kritisert etter å ha dukket opp arm i arm med en angivelig gift mann - nevnte Beasley. Det melder Us Weekly.

Fansen har reagert sterkt på det hele, og er ikke nådige mot realitystjernen.

- Sannheten kommer alltid fram

Basketballstjernens partner, Montana Yao (23), har delt sjokket hun fikk da hun så bildene av Pippen og Beasley sammen ute på shopping.

På Instagrams historiefunksjon forklarer Yao at det er første gang hun ser bildene når hun deler sine tanker rundt situasjonen offentlig.

«Sannheten kommer alltid fram på en eller annen måte», skriver hun på et av bildene, og fortsetter: «Jeg har alltid og kommer alltid å være sann mot den jeg er og Gud har aldri skuffet meg. Setter pris på all kjærligheten deres».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer