Larsa Pippen i trekantdrama:

- Vil skilles etter dette

Realityprofilen ble tatt på fersken med en opptatt mann, basketballstjernen Malik Beasley.

KJÆRLIGE: Larsa Pippen og Malik Beasley gikk gjennom shoppingsenteret hånd i hånd. Bildene får flere til å se rødt. Foto: Mega/ NTB
KJÆRLIGE: Larsa Pippen og Malik Beasley gikk gjennom shoppingsenteret hånd i hånd. Bildene får flere til å se rødt. Foto: Mega/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange kjenner nok igjen realityprofilen Larsa Pippen (46) som en av fruene i «Real Housewives of Miami», eller fra realityserien til den berømte Kardashian-familien.

Nå vekker hun imidlertid oppmerksomhet i en helt annen kanal - nemlig på Instagram-profilen til basketballspilleren Malik Beasleys (24) bedre halvdel.

Pippen, som i forrige måned gikk hardt ut mot Kardashian-familien og sin tidligere relasjon med Kim, blir nå kritisert etter å ha dukket opp arm i arm med en angivelig gift mann - nevnte Beasley. Det melder Us Weekly.

Fansen har reagert sterkt på det hele, og er ikke nådige mot realitystjernen.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

- Sannheten kommer alltid fram

Basketballstjernens partner, Montana Yao (23), har delt sjokket hun fikk da hun så bildene av Pippen og Beasley sammen ute på shopping.

På Instagrams historiefunksjon forklarer Yao at det er første gang hun ser bildene når hun deler sine tanker rundt situasjonen offentlig.

«Sannheten kommer alltid fram på en eller annen måte», skriver hun på et av bildene, og fortsetter: «Jeg har alltid og kommer alltid å være sann mot den jeg er og Gud har aldri skuffet meg. Setter pris på all kjærligheten deres».

KRITISERES: Fansen sparer ikke på kruttet når det gjelder realityprofilens dating-liv. Foto: RHTY/ starmaxinc.com/ Shutterstock/ NTB
KRITISERES: Fansen sparer ikke på kruttet når det gjelder realityprofilens dating-liv. Foto: RHTY/ starmaxinc.com/ Shutterstock/ NTB Vis mer

Yaos respons kom kun noen få timer etter at bildene av Pippen og Beasley, arm i arm og hånd i hånd, hadde begynt å sirkulere på Twitter.

STJERNE-SIDEKICK: Larsa Pippen har tidligere vært god venninne med blant andre Kim Kardashian (t.h.), men nå skal forholdet ha kjølnet betraktelig. Foto: AK/ Splash News/ NTB
STJERNE-SIDEKICK: Larsa Pippen har tidligere vært god venninne med blant andre Kim Kardashian (t.h.), men nå skal forholdet ha kjølnet betraktelig. Foto: AK/ Splash News/ NTB Vis mer

- Har søkt om skilsmisse

NBA-stjernen og Yao møtte hverandre i 2018, og kunne ønske sønnen Makai velkommen til verden i mars i fjor. Det er uklart om paret faktisk er gift, men Yao, som har tittelen «Miss Malibu Teen USA», skal ha kalt seg selv Beasleys «kone» både på nettsiden sin og i sosiale medier.

Denne beskrivelsen er riktignok ikke å se på Instagram-profilen hennes i skrivende stund, og på nettsiden omtales Beasley per nå som hennes «elskede».

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Pippen har for øvrig også uttalt seg på Instagrams historiefunksjon, tilsynelatende for å svare på Yaos tanker rundt situasjonen. Der skrev 46-åringen blant annet: «Ikke stol på alt du ser på sosiale medier. Til og med salt ser ut som sukker».

«Man kan ikke dømme meg før man har blitt kjent med meg», skrev hun videre, og forklarte at man ikke bør undervurdere henne.

E! News melder for øvrig at Montana Yao søkte om skilsmisse samme dag som hun fikk se bildene av Larsa Pippen sammen med sin kjære.

- Montana var aldri utro, hun har det ikke i seg. Hun dater ingen. Hun er en familieperson. Hun fokuserer på å ta vare på sønnen sin sammen med foreldrene sine, uttalte en innsidekilde til nettstedet før helgen.

Kritiseres av fansen

Larsa Pippen, som tidligere var gift med basketballstjernen Scottie Pippen (55), har nå altså angivelig fått sansen for en yngre stjerne innenfor sporten.

Pippens ekteskap med Scottie tok slutt i 2018 etter 20 års ekteskap, og sammen deler de barna Scotty Jr. (20), Preston (18), Justin (15) og Sophia (12).

Som tidligere nevnt har ikke fansen spart på kruttet når det gjelder kritikk av Pippen og hennes relasjon til 22 år yngre Beasley. Etter at hun delte en lang inspirasjonstekst i et Instagram-innlegg, ble det nemlig fullt rabalder i kommentarfeltet under. Flere fans fyrte løs med spørsmål om bildene av Pippen sammen med NBA-stjernen.

I den religiøse inspirasjonsteksten står det blant annet: «Gud, jeg ber for helbredelse og trygghet for dem som gjennomgår hjertesorg», og «Må du gi dem styrke til å fortsette. Til å kjempe videre i disse mørke tider og vite at du er med dem hvert steg på veien».

Dette falt ikke i smak hos fansen som undrer seg over statusen mellom Pippen og Beasley.

SVINGER SEG: Skuespiller og reality-profil, Lisa Rinna, har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

- Hvordan har Malik det, skriver flere av Instagram-brukerne under et av stjernens ferske innlegg.

- Hun ødela ikke bare sitt eget ekteskap, men en annen kvinnes ekteskap, heter det i en annen Instagram-kommentar.

- Slutt å være en elskerinne, skriver en annen Instagram-bruker.

En annen brukerkonto peker også på Pippens sønn, Scotty Jr., som skal ha vært opprørt etter å ha sett bildene av moren.

- Sønnen hennes er flau, og de er omtrent på samme alder, skriver en bruker, med referanse til de fire årene som skiller sønnen og basketballstjernen i alder.

LES OGSÅ: - Vet hvor mye du liker andre damer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer