Wolfgang Porsche:

Vil skilles etter demensdiagnose

Kona skal ha blitt rammet av sykdom.

SKILSMISSE: Wolfgang Porsche og Claudia Huebner skal angivelig skilles, etter 16 års ekteskap. Foto: Jens Hartmann / People Picture / REX / Shutterstock / NTB
SKILSMISSE: Wolfgang Porsche og Claudia Huebner skal angivelig skilles, etter 16 års ekteskap. Foto: Jens Hartmann / People Picture / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

79 år gamle Wolfgang Porsche har et av verdens kanskje mest gjenkjennbare etternavn. Han er medlem av familien bak den populære - og nokså ikoniske - Porsche-bilen.

Det var bestefaren hans som startet bilmerket i 1931, og i dag sitter han selv som aksjonær og styreleder i Porsche-konsernet.

På hjemmebane er det derimot ikke rosenrødt for 79-åringen. Nå melder nemlig flere medier, deriblant tyske Bild, at han skal skilles fra kona gjennom 16 år.

Rammet av sykdom

Avisen skriver at Porsche har søkt om skilsmisse fra kona Claudia Huebner (74). Bakgrunnen skal angivelig være demenssykdommen hennes.

Porsche og Huebner har vært sammen siden 2007, og giftet seg i 2019.

En kilde forteller til Bild at Huebner skal ha en «demensliknende sykdom», som skal ha endret personligheten hennes drastisk. Såpass drastisk at han føler det er umulig å leve sammen, ifølge kilden.

Huebner, som tidligere har jobbet som rådgiver for den tyske regjeringen, ifølge danske BT, skal ha bodd i nærheten av datteren i rundt to år - ikke sammen med ektemannen.

Der skal hun også ha hatt fire pleiere, som skal ha passet henne 24 timer i døgnet. Hun skal heller ikke ha vært i stand til å bevege seg uten hjelp de seineste månedene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer