«90 Day Fiancé»:

Vil skille seg - får sammenbrudd

Det ble svært anspent stemning mellom «90 Day»-profilene under gjenforeningsepisoden.

EKSPAR: «90 Day»-profilene Mike Youngquist og Natalie Mordovtseva giftet seg under programmet. Lykken ble derimot kortvarig. Foto: TLC
EKSPAR: «90 Day»-profilene Mike Youngquist og Natalie Mordovtseva giftet seg under programmet. Lykken ble derimot kortvarig. Foto: TLC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i den syvende sesongen av den amerikanske realityserien «90 Day Fiancé», at seerne fikk innblikk i livene til Mike Youngquist (34) og Natalie Mordovtseva (35).

Paret møtte på en hel del utfordringer i løpet av forholdet deres. Sesong syv avluttet blant annet med at Mordovtseva avslørte at hun ikke var klar for å si at hun var forelsket i kjæresten.

De dukket likevel opp igjen i TV-seriens åttende sesong, til fansens store overraskelse. Etter mye frem og tilbake ble de forlovet og giftet seg, bare tre dager før deres 90 dager var over.

Lykken ble imidlertid kortvarig for paret, og Youngquists onkel Beau bekreftet overfor In Touch at nevøen og hans utvalgte ikke var gift lenger. De separerte seg allerede før det hadde gått ett år, men har ennå ikke blitt offisielt skilt.

SLO AN: Rosemarie Vega og Ed Brown ble et populært par å følge og gikk viralt etter opptredenen i «90 Days Fiancé». Nå snakker Rose ut om livet etter programmet. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Mordovtseva er for tiden aktuell med sesong to av spinoff-serien «90 Day: The Single Life», hvor deltakerne nylig spilte inn gjenforeningsepisodene. Der dukket også eksmannen opp med en klar beskjed, noe som fikk henne til å bryte helt sammen og storme ut av studio.

Risikerer å bli kastet ut

Fredag ble nemlig del to av seriens gjenforeningsepisode «Tell All» sluppet i USA, hvor deltakerne summerer opp hva som har skjedd i løpet av sesongen.

Det blir riktignok en svært vanskelig episode for Mordovtseva, da Youngquist forteller henne hva han har tenkt på den siste tiden, skriver nettstedet Entertainment Tonight.

Under episoden avslører eksmannen at han aldri sendte inn papirer for hennes «Green Card», som viser at en person har permanent oppholdstillatelse i USA. I tillegg sier han at det er på tide å skilles - og denne gangen mener han alvor.

- Hun har ingen status, hun har ikke noe. Hun har bokstavelig talt ingen papirer akkurat nå, røper han.

HÅVER INN: Amerikanske Stephanie Matto, kjent fra reality-programmet «90 Day Fiancé» får reaksjoner for å selge sin egen fis på glass. Video: Kine Falch Vis mer

Etter at han la kortene på bordet, var det ingen tvil om at hun ble opprørt som følge av det som ble sagt. Hun risikerer nemlig å måtte returnere til hjemlandet sitt Ukrania.

- Det er hans valg, ikke mitt. Jeg er ikke et leketøy. Han kan ikke bringe meg til et annet land, forvente at jeg overlever her, for så å sende meg tilbake. Jeg er ikke et leketøy. Du kan ikke gjøre dette mot meg, responderer hun.

- Hun elsker meg ikke

Det var riktignok ikke noe Youngquist lot seg påvirke av. Han ønsker ekskona alt godt, men nå har han fått nok.

- Sånn er det, vet du? Jeg håper du finner noen, Natalie, som gjør deg glad. Og at du får en flott familie og alt, svarer han henne.

Etter den følelsesladde samtalen mellom de to eksene, begynte Mordovtseva å tenke over at hun hadde brukt fire år av livet sitt på denne mannen, som tilsynelatende ikke har vært villig til å hjelpe henne med å få permanent oppholdstillatelse.

I episoden mimret hun tilbake da hun forlot eksmannen og gården hans i Sequim i Washington, uten engang å ta med klærne sine. Som hun tidligere har hevdet, nevnte hun også at han aldri prioriterte henne, men at hun alltid gjorde så godt hun kunne.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Nettdaterne Rosemarie og Ed i «90 days Fiancé: Before the 90 days» får oppmerksomhet over hele verden etter deltakelsen i programmet. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Like etter fikk hun et sammenbrudd og begynte å gråte. Det ble så mye for henne at hun forlot studio, noe som ikke var lett for de andre deltakerne å være vitne til. Youngquist var imidlertid rask med å svare for seg.

- Hun elsker meg ikke. Vi giftet oss, og du var borte på bare seks måneder, Natalie. Jeg tok deg med til faren min, jeg tok deg med til en haug med steder, ikke sant? Jeg har ingen vonde følelser mot deg, ok?, sier han og fortsetter:

- Du vil alltid ha en plass i hjertet mitt. Det funket bare ikke mellom oss, og du bor i en helt annen stat. Vi er ikke sammen lenger. Jeg er veldig lei meg. Det er et helt år siden du sist var hjemme.

Levde singellivet

Det tidligere paret har riktignok hatt et trøblete forhold og ekteskap opp gjennom årene. Da de returnerte på TV-skjermene i den åttende sesongen av realityserien, gikk det heller ikke knirkefritt.

Mordovtseva slet nemlig med å tilpasse seg livet på gården i Sequim, og de så ut til å krangle om absolutt alt. Etter å ha vært i parterapi bestemte de seg likevel for å gå gjennom med giftermålet.

VILT TV-PAR: I realityserien «90 days fiancé» møter vi blant andre Jorge og Anfisa. Kine og Jonas lar seg provosere. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

På selve bryllupsdagen ombestemte imidlertid Youngquist seg og avlyste hele bryllupet. Det ble ekstra dramatisk da Mordovtseva pakket for å reise hjem, men hun møtte trøbbel på veien og ble tvunget til å returnere til gården.

Der hadde de 24 timer på å bestemme seg for hva de skulle gjøre med bryllupet. Overraskende nok gjennomførte de planen og ble gift. Paret separerte seg kort tid etter, som nevnt lenger opp i saken.

Etter hvert bestemte Mordovtseva seg for å få alt på avstand. Hun vendte snuten sørover til en annen stat - nemlig til St. Petersburg i Florida. Der levde hun singellivet, til tross for at paret ennå ikke har blitt offisielt skilt.

LES OGSÅ: I sorg: - Knuser hjertet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer