Vil skaffe designersko til babyen

Stilbevisste Victoria Beckham har angivelig kommet med en uvanlig fottøy-forespørsel.

ELEGANT: Victoria Beckham viser seg så godt som aldri offentlig uten høye hæler og et elegant sammensatt antrekk. Her poserer hun vant under åpningen av en Armani-butikk i New York i 2009.  Foto: Stella  Pictures
ELEGANT: Victoria Beckham viser seg så godt som aldri offentlig uten høye hæler og et elegant sammensatt antrekk. Her poserer hun vant under åpningen av en Armani-butikk i New York i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den høygravide stjernen Victoria Beckham (37), som ventes å føde sitt fjerde barn når som helst, er uvanlig glad i skyhøye designersko.

En av favorittene hennes er kjendisenes yndlingsdesigner Christian Louboutin, som lager sexy sko med en karakteristisk, rød såle. Og nå ønsker den stilbevisste briten, som selv gjør stor suksess som designer, at hennes kommende baby skal følge i hennes fotspor - bokstavelig talt.

Ifølge tabloidavisen TheSun har nemlig Beckham bedt Louboutin om å spesiallage babysko til den lille, som angivelig blir en jente. 37-åringen skal til og med ha bedt stjernedesigneren om å inkludere de røde sålene på babyskoene!

Venner av Beckham-paret tror at deres fjerde barn vil bli verdens mest moteriktige lille nurk.

- Bare glem Suri Cruise (datteren til Katie Holmes og Tom Cruise, red.anmrk.), denne babyen kommer til å bli seriøst kul, sier en venn av paret ifølge TheSun.

Tabloidaviosen hevder videre at den vordende moren skal føde ved hjelp av keisersnitt i morgen søndag. Så det blir spennende å se om babyen kommer denne helgen - og om den blir født med et par Louboutins på beina...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Betty Ford er død  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer