SKJØVET UT I KULDEN AV STATSMINISTEREN: -For meg var det tøft der og da, jeg var kjempe lei meg, forteller den tidligere politikeren om da hun ble sparket som statsråd. Foto: SCANPIX
SKJØVET UT I KULDEN AV STATSMINISTEREN: -For meg var det tøft der og da, jeg var kjempe lei meg, forteller den tidligere politikeren om da hun ble sparket som statsråd. Foto: SCANPIX Vis mer

Vil si nei om Jens spør

- Men denne boken handler ikke om bitterhet mot Jens...

SEHER.NO: Tidligere likestillingsminister, Karita Bekkemellem, er aktuell med memoarboken "Mitt røde hjerte". Det har blitt en svært nær og personlig bok, forteller hun til TV 2.

- Jeg valgte å være ganske personlig og nær. Jeg fant ut at hvis jeg skulle lage en bok, så hadde det ikke blitt min fortelling uten at jeg tok med barndommen min og oppveksten min, en del av det jeg har opplevd som har preget meg sterkt, avslørte Bekkemellem til God Kveld Norge.

Karita berører også det som skjedde da hun gikk fra å være i statsministerens innerste krets, til å bli skjøvet ut i kulden.

Mange i Ap fryktet at boken vil sværte Jens Stoltenberg.

- Denne boken handler ikke om bitterhet mot Jens. Om man kan si at man er glad i statsministeren i Norge, så er jeg det på min måte, forteller hun til TV 2.

Men om hun hadde blitt spurt om å bli minister igjen, er hun krystallklar på hva svaret hadde blitt.

- Da hadde jeg sagt nei.

I dag jobber Karita Bekkemellem som direktør i Legemiddelindustriforeningen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: -Slutt å mobbe Erna for vekta!