Vil sende Whitneys datter rett på rehab etter begravelsen

Da Bobbi Kristina var 6-7 år satt moren og røyket narkotika ved siden av henne. Nå frykter familien at datteren skal ende opp som sin mor.

SØRGER: Whitneys datter Bobbi Kristina ble fredag fotografert for første gang siden moren døde. Lørdag følger hun sin mor til graven. Foto: Stella Pictures
SØRGER: Whitneys datter Bobbi Kristina ble fredag fotografert for første gang siden moren døde. Lørdag følger hun sin mor til graven. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Whitney Houstons familie vil at hennes datter Bobbi Kristina (18) skal legge seg inn på et behandlingshjem øyeblikkelig, ifølge TMZ.

Men ifølge nettstedet venter de med å gi henne beskjed til etter at hennes mor blir begravet lørdag.

Ifølge kilder TMZ har snakket med nær familien, har Bobbi gått i sin mor og fars fotspor, og har slitt med narkomisbruk de siste tre-fire årene.

Familien vil nå at hun sjekker inn på et behandlingshjem i 60 dager – før problemene blir verre. Etter at også hun ble dratt opp av et badekar, frykter de at hun skal ende opp som sin mor.

Familien vil imidlertid gi henne tid til å sørge og ta farvel, før de konfronterer henne.

Fredag kveld ble Bobbi fotografert for første gang siden hun selv ble innlagt på sykehus etter at moren døde, da hun og sammen med Whitneys mor Cissy tok et privat farvel på begravelsesbyrået Whigham i Newark.

Samme dag som begravelsen står også Whitneys tidligere sjåfør Al Bowman fram og forteller at sangeren er den verste stjernen han har kjørt rundt med i limousin.

Han hevder blant annet at Whitney og eksmannen Bobby Brown hadde trekant med en soulsanger i baksetet på bilen, og at hun røyket crack mens datteren Bobbi satt ved siden av.

- Jeg kunne ikke tro mine egne øyne. Der satt Whitney Houston i baksetet i bilen min og røyket crack mens hennes seks eller sju år gamle datter satt ved siden av henne og lekte med en dukke. Det var hjerteskjærende, og helt ute av kontroll, sier Bowman ifølge Daily Mail.

- Det var en tragedie å se det. Her var den glamorøse superstjernen som var beundret i hele verden, men i baksetet på bilen min var hun en narkotikamisbruker, sier han ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har ikke fått lov til å møte datteren etter dødsfallet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer