<strong>ROMANTISK FILMKVELD:</strong> Skuespillerparet Emily Blunt og John Krasinski har vært gift siden sommeren 2010. Nå ønsker Krasinski å se konas hete filmdebut sammen med henne. Her er paret avbildet på en galla i New York i mai. Foto: All Over Press
ROMANTISK FILMKVELD: Skuespillerparet Emily Blunt og John Krasinski har vært gift siden sommeren 2010. Nå ønsker Krasinski å se konas hete filmdebut sammen med henne. Her er paret avbildet på en galla i New York i mai. Foto: All Over Press Vis mer

Vil se kona kysse annen kvinne

Og nå vil Hollywood-stjernen Emily Blunt oppfylle ektemannens ønske...

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Emily Blunt er i dag mest kjent fra storfilmer som «The Adjustment Bureau» og «Laksefiske i Jemen», men 29-åringens filmdebut var av det mindre kommersielle slaget.

I vågale «My Summer of Love» fra 2004 spilte skjønnheten, som er gift med «The Office»-stjernen John Krasinski (32), i flere hete scener med motspilleren Natalie Press (31). Og nå ønsker ektemannen et gjensyn med konas hete filmdebut.

- Da vi møttes, trodde John at den første filmen han hadde sett meg i var «The Devil Wears Prada». Men så husket han at han hadde sett debutfilmen min også og sa «det var deg, var det ikke? Jeg elsket den filmen». Og nå har han lyst til å se den igjen, avslører Blunt overfor Entertainment Weekly ifølge ContactMusic.

Og trolig vil nok Krasinski få lov til å se konas nakenscener sammen med henne, der Blunt også kysser sin kvinnelige motspiller. 29-åringen er nemlig ikke flau over sine erotiske skuespillerprestasjoner.

- Det er litt kjipt å vite at puppene dine finnes overalt på internett, men jeg følte meg i trygge hender hos Pawel Pawlikowski, som jeg mener er en av de største filmskaperne, understreker hun videre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Koste seg med barna i parken  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer