POPULÆR: Ivar Dyrhaug er i gang med tiende sesong av "Beat for Beat" på NRK. Han innrømmer at han er opptatt av å se så bra ut som han kan på tv... Foto: SCANPIX
POPULÆR: Ivar Dyrhaug er i gang med tiende sesong av "Beat for Beat" på NRK. Han innrømmer at han er opptatt av å se så bra ut som han kan på tv... Foto: SCANPIXVis mer

- Vil se best mulig ut

Ivar Dyrhaug innrømmer at han pynter litt på fasaden.

SEHER.NO: - Jeg spiller mye tennis, og det hender jeg går ned et par kilo før en tv-opptreden. Det kan også hende at jeg jukser litt med hårfargen, men om sommeren gir jeg fullstendig blaffen.

Dette forteller "Beat for Beat"-programleder Ivar Dyrhaug (59) til Ute og Hjemme.

Den populære mannen - som tjener best av alle i NRKS Gullrekke - er opptatt av å se så bra ut som han kan når kan skal på tv, og er ikke redd for å pynte litt ekstra på fasaden.

- Jeg er selvsagt opptatt av å se best mulig ut når jeg leder "Beat for Beat" - innenfor de rammer som er mulig. På tv bruker jeg sminke! sier han.

Dyrhaug er i gang med sin tiende sesong med NRK-programmet "Beat for Beat". I tillegg er han både aksjonær og seniorrådgiver i eventselskapet Gyro.

Til tross for et svært hektisk liv, har han og kona Marianne holdt sammen i 36 år. Dette er eksepsjonelt i underholdsningsbransjen.

- Hemmelighetene bak et så langt ekteskap er sikkert mange, men jeg har en forståelsesfull kone, som har skjønt og akseptert det jeg har holdt på med. Jeg har etter beste evne skjermet privatlivet, men det er en grense for hvor schizofren man kan bli på det området, forteller han.

Har du et kjendis eller TV-tips? Send det til Seher@seher.no.

LES OGSÅ: Debuterte hos Dyrhaug