Kathrine Sørland:

- Vil savne gutten min

Modellen forbereder seg mentalt på ukevis uten familien når innspillingen av «Farmen kjendis» settes i gang.

SAVNER GUTTA:
Modellen vil savne sønnen Leon og ektemannen Andreas. Bildet er tatt hjemme hos familien på Nesøya i 2014. Foto: Henning Jensen/ Se og Hør
SAVNER GUTTA: Modellen vil savne sønnen Leon og ektemannen Andreas. Bildet er tatt hjemme hos familien på Nesøya i 2014. Foto: Henning Jensen/ Se og Hør Vis mer

Kathrine Sørland (38) er ikke ukjent med TV-innspillinger, men ser på deltakelsen i TV 2s «Farmen kjendis» som en militærleir. Kommer hun langt i konkurransen, venter opp til fem uker med tungt gårdsarbeid.

I SALG NÅ: Intervjuet med Kathrine Sørland er blant sakene i dagens utgave av Se og Hør Extra.
I SALG NÅ: Intervjuet med Kathrine Sørland er blant sakene i dagens utgave av Se og Hør Extra. Vis mer

Som om det ikke er hardt nok uten hverdagsluksus som vin, kaffe og sjokolade, må den hjemmekjære vestlandsjenta også klare seg uten sønnen Leon (9).

- Jeg vil savne gutten min utrolig mye! Han er fortsatt mammas lille gutt, snill, intelligent og omsorgsfull, så det blir nok ganske tøft å være borte fra ham, forteller Kathrine.

Savner mamma-kos

Foreløpig er Leon enebarn, og mor og sønn deler et svært nært bånd.

- Han vil nok savne mamma-kos om kveldene, og har allerede flyttet til min del av sengen.

Likevel har tiden med faren Andreas Holck (46) sine fordeler for gullgutten.

Saken fortsetter under bildene.

STOR UTFORDRING:
Oppholdet på «Farmen»-gården blir tøft for familiekjære Kathrine Sørland. Innspillingen foregår i sommer i Hedmark. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
STOR UTFORDRING: Oppholdet på «Farmen»-gården blir tøft for familiekjære Kathrine Sørland. Innspillingen foregår i sommer i Hedmark. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
TETT PÅ: I sommer skal Kathrine leve tett på 11 andre kjendiser. Her med modell-agent Donna Ioanna (t.v.), «Charterfeber»-profil Svein Østvik og TV-veterinær Trude Mostue. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
TETT PÅ: I sommer skal Kathrine leve tett på 11 andre kjendiser. Her med modell-agent Donna Ioanna (t.v.), «Charterfeber»-profil Svein Østvik og TV-veterinær Trude Mostue. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer

- Da jeg dro sa han «Yes pappa, nå kan vi se på voksen film!» forteller den vakre 38-åringen lattermildt, og legger til at ektemannen har full kontroll på hjemmebane.

Saken fortsetter nedenfor.

Fikk livet tilbake

I 2006 giftet Kathrine og Andreas seg etter en virvelvind av en romanse, og i dag trives de godt hjemme på Nesøya.

Kattene Bølla og Bolla er som familie å regne, og Leon kaller dem for søstrene sine. Kathrine vet ikke om hun ønsker seg flere barn.

- Nå som Leon er blitt så stor, føles det som jeg har fått hele livet mitt tilbake, og det er litt deilig. Jeg føler fortsatt at jeg har god tid.

Ikke tid til jåleri

«Frøken Norge»-konkurransen i 2002 ble starten på hennes spennende karriere i rampelyset.

I tillegg til modelloppdragene, har Kathrine også vært vertinne i «Casino» og programleder for «Top Model» og «Norges styggeste rom».

Ukene på Li gård, i nærheten av Stange, blir så langt unna catwalken som det går an å komme. Nå vil ettbarnsmoren vise TV-seerne hvem hun virkelig er.

- På gården er man strippet for mange ting, og må virkelig bevise hva man duger til. Jeg blir nok sett på som en jålete høne fra Sola, men nå håper jeg å få vise flere sider av meg selv.

LES OGSÅ: - Lett å bli avhengig av å fikse litt på utseendet