- Vil samarbeide med Rybak

Wyclef Jean lot seg imponere av "Fairytale"-artisten...

HÅPER PÅ SAMARBEID: Den tidligere "Fugees"-stjernen tilbragte torsdag en time i studio med Alexander Rybak. Foto: AP
HÅPER PÅ SAMARBEID: Den tidligere "Fugees"-stjernen tilbragte torsdag en time i studio med Alexander Rybak. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag gikk årets Nobelkonsert av stabelen i Oslo Spektrum, hvor blant annet hip-hoperen Wyclef Jean og vår egen Alexander Rybak (23) var blant artistene som underholdte.

Men for den norske Grand Prix-vinneren gikk ikke alt etter planen under den direktesendte konserten. 23-åringen var nemlig så nervøs at han mistet fela i gulvet under åpningsnummeret til den storslagne konserten.

Men tross uhellet, har Rybak rukket å imponere flere store stjerner de siste dagene i hovedstaden.

Torsdag møtte Wyclef Jean Grand Prix-vinneren for en times musikalsk lek i studio, og til Dagbladet innrømmer hiphoperen at han håper på et samarbeid med 23-åringen.

- Jeg elsker stilen til Alexander Rybak. Han lærte meg mye om klassisk musikk da vi var i studio sammen, sier artisten til Dagbladet.

Nå håper han at de to får muligheten til å jobbe sammen.

- Vi snakket om å skrive orkesterdelen av en ny låt sammen. Jeg vil gjerne samerbeide med ham på nyrået, sier Wyclef til avisen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected],ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil1901.

LES OGSÅ: - Jeg trodde det skulle være kaldt


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer