HÅPER PÅ SAMARBEID: Den tidligere "Fugees"-stjernen tilbragte torsdag en time i studio med Alexander Rybak. Foto: AP
HÅPER PÅ SAMARBEID: Den tidligere "Fugees"-stjernen tilbragte torsdag en time i studio med Alexander Rybak. Foto: APVis mer

- Vil samarbeide med Rybak

Wyclef Jean lot seg imponere av "Fairytale"-artisten...

SEHER.NO: Fredag gikk årets Nobelkonsert av stabelen i Oslo Spektrum, hvor blant annet hip-hoperen Wyclef Jean og vår egen Alexander Rybak (23) var blant artistene som underholdte.

Men for den norske Grand Prix-vinneren gikk ikke alt etter planen under den direktesendte konserten. 23-åringen var nemlig så nervøs at han mistet fela i gulvet under åpningsnummeret til den storslagne konserten.

Men tross uhellet, har Rybak rukket å imponere flere store stjerner de siste dagene i hovedstaden.

Torsdag møtte Wyclef Jean Grand Prix-vinneren for en times musikalsk lek i studio, og til Dagbladet innrømmer hiphoperen at han håper på et samarbeid med 23-åringen.

- Jeg elsker stilen til Alexander Rybak. Han lærte meg mye om klassisk musikk da vi var i studio sammen, sier artisten til Dagbladet.

Nå håper han at de to får muligheten til å jobbe sammen.

- Vi snakket om å skrive orkesterdelen av en ny låt sammen. Jeg vil gjerne samerbeide med ham på nyrået, sier Wyclef til avisen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil1901.

LES OGSÅ: - Jeg trodde det skulle være kaldt