<strong>MGP-STJERNE?:</strong> Om alt går i orden, vil David Hasselhoff representere Nederland i neste års Melodi Grand Prix. Foto: All Over Press
MGP-STJERNE?: Om alt går i orden, vil David Hasselhoff representere Nederland i neste års Melodi Grand Prix. Foto: All Over Press Vis mer

- Vil representere europeisk land i MGP

David Hasselhoff tror han kan redde landet etter fiasko-årene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Baywatch»-stjernen David Hasselhoff (59) er i samtaler om å representere Nederland i neste års Melodi Grand Prix.

Superstjernen er for tiden i dialog med den nederlandske sangeren Glennis Grace, og åpner for en duett.

- David tror han kan redde Nederland etter de dårlige resultatene de seneste årene, forteller komponist Niall Mooney til The Sun.

Mooney var mannen bak det irske bidraget i 2009. Nå jobber han med et samarbeid mellom Hasselhoff og Grace.

- Jeg har vist Hasselhoff Glennis sitt arbeid, og han er veldig entusiastisk. Jeg håper bare det samme gjelder for Glennis, sier Mooney.

Om det hele går i orden, vil Hasselhoff representere Nederland i Baku i Aserbadsjan neste vår. Hasselhoff har ingen umiddelbare relasjoner med Nederland.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Sa opp jobben for å date Hasselhoff

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer