Vil reise fra Norge

Aksel Lund Svindal er slått ut av akillesskade og vet godt hva han vil holde seg unna fremover.

BORT FRA VINTER: Alpinstjerne Aksel Lund Svindal sier til VG Sporten at han har lyst til å trene seg opp etter akillesskaden langt borte fra snø, vinter og skiløyper. Dermed kan det hende at 31-åringen tar turen ut av Norge om ikke lenge. Foto: Imago/ All Over Press
BORT FRA VINTER: Alpinstjerne Aksel Lund Svindal sier til VG Sporten at han har lyst til å trene seg opp etter akillesskaden langt borte fra snø, vinter og skiløyper. Dermed kan det hende at 31-åringen tar turen ut av Norge om ikke lenge. Foto: Imago/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: En drøy uke er gått siden alpinesset Aksel Lund Svindal (31) røk venstre akilles mens han lekte med fotball sammen med alpinlandslaget.

Likevel var han på plass da lagkameratene møtte pressen like før verdenscupåpningen i Sölden i Østerrike søndag denne uken.

Til VG Sporten forteller 31-åringen at han allerede har lagt planer for hvordan han vil gjennomføre opptreningen. Hvis han får det som han vil, blir det på sikt ikke på Olympiatoppen i Oslo.

- Når jeg er kommet godt i gang, kunne jeg tenkt meg å reise et sted. Dette er noe jeg tenkte på nesten med en gang det smalt. Jeg er vant til å leve med vinter ti måneder i året. Hvis ikke jeg skal stå på ski uansett, kunne det vært godt med et miljøskifte, forklarer Svindal til VG Sporten.

På sin egen Instagram-profil har alpinstjernen delt flere bilder fra landslagets opphold i Sölden, som ble svært uheldig for ham.

Forrige uke la han ut et bilde fra sykehuset i Innsbruck der han er nyoperert, og fredag fulgte han opp med et bilde der han slapper av på senga med en frisk og en nyoperert hæl i været.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer