TRENGER HJELP: Charlie Sheen er bekymret for hvilken retning livet til Lindsay Lohan har tatt og ønsker å hjelpe henne på beina igjen. Foto: Fame Flynet
TRENGER HJELP: Charlie Sheen er bekymret for hvilken retning livet til Lindsay Lohan har tatt og ønsker å hjelpe henne på beina igjen. Foto: Fame FlynetVis mer

Vil redde Lindsay Lohan

- Jeg kjenner meg igjen i henne og hun trenger helt klart en mentor, enten hun vil eller ikke, sier Charlie Sheen.

SEOGHØR.NO: Den trøblete Hollywood-stjernen Charlie Sheen (47) har levd et hardt liv og fått mye oppmerksomhet for sitt rusmisbruk og omgang med pornostjerner og prostituerte. Men den siste tiden har Sheen vist en ny side av seg selv ved å stille opp for folk i vanskelige situasjoner.

Før jul betalte han sykehusregningene for en kreftsyk 10-åring, en måned senere dekket han begravelseskostnadene for fotografen som ble drept da han jaktet på Justin Bieber, og nylig donerte han penger til en handikappet tenåring.

«Anger Management»-skuespilleren har også tatt den skandaleombruste stjernen Lindsay Lohan (26) under sine vinger og ga henne en hjelpende hånd da det ble kjent at hun skyldte 1,3 millioner kroner i ubetalt skatt. Nå ønsker han også å redde Lohan fra den negative spiralen hun har havnet i.

- Jeg kjenner meg igjen i Lindsay og hun trenger helt klart en mentor, enten hun vil eller ikke. Hun kan enten fortsette å henge sammen med partyvennene sine eller få råd fra en som har gått gjennom mye av det samme som henne, sier han til TMZ.com.

- Hun vil vinne på å høre på meg. Hvis hun ikke gjør det, så er det hennes valg.

Charlie og Lindsay ble venner etter at de jobbet sammen i komedien «Scary Movie 5», og Lohan har også hatt en gjesterolle i TV-serien hans «Anger Management». Sheen er kjent for å være en ekte skjørtejeger, men nekter for at han har noen baktanker ved å stille opp for Lindsay.

- Jeg bryr meg om henne og respekterer henne, og jeg har aldri lagt en finger på henne utenfor kamera, sier han til nettstedet.LES OGSÅ: - Jeg ble voldtatt mens Lindsay sov