<strong>VIL BLI FORELDRE:</strong> Ellen DeGeneres og Portia de Rossi prøver angivelig nå å bli foreldre. Det barn kan ifølge venner av dem redde det trøblete ekteskapet deres. Foto: Splash News, NTB scanpix
VIL BLI FORELDRE: Ellen DeGeneres og Portia de Rossi prøver angivelig nå å bli foreldre. Det barn kan ifølge venner av dem redde det trøblete ekteskapet deres. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Ellen DeGeneres:

- Vil redde ekteskapet med barn

Ekteskapet mellom Ellen DeGeneres og Portia de Rossi skal lenge ha hengt i en tynn tråd. 

Publisert

(Seoghør.no): Talkshowdronning Ellen DeGeneres (59) er en av USA og verdens mest elskede tv-personligheter. Hennes selvtitulerte talkshow byr på kjendisgjester, musikalske innslag, konkurranser og en god dose humor.

I Norge sendes programmet på TV 3 litt på etterskudd. I hjemlandet er hun nå inne i sin 14. sesong, med godt over 2000 episoder bak seg.

I 2008 giftet hun seg med Portia de Rossi (44), et ekteskap som har blitt hyllet fra flere hold gjennom årenes løp. Enkelte hevder imidlertid at forholdet ikke har gått knirkefritt for seg. Paret skal ha hatt problemer i flere år. Nå kan det virke som de har kommet frem til en løsning.

<strong>SUPERPAR:</strong> Ellen og Portia giftet seg i 2008, og har siden det vært et av verdens mest populære par. Forholdet har derimot ikke vært helt udramatisk. Foto: NTB scanpix
SUPERPAR: Ellen og Portia giftet seg i 2008, og har siden det vært et av verdens mest populære par. Forholdet har derimot ikke vært helt udramatisk. Foto: NTB scanpix Vis mer

Prøver å få barn

- De kommer endelig overens. Ellen vil adoptere og Portia vil ha en surrogatmor, sier en venn av paret til RadarOnline.

Det kan nemlig virke som om de forsøker å fikse ekteskapet med en liten baby, som de kan oppdra sammen. Kildene hevder at paret selv har kommet til enighet om at dette er den beste måten å løse ekteskapsproblemene på.

De skal allerede ha kommet ganske langt i prosessen.

- De kjøper sprinkelseng og andre møbler, leker og bøker. De er klare for å innrede rommet, med kjønnsnøytrale farger.

<strong>BABYLYKKE:</strong> Ellen DeGeneres og Portia de Rossi ønsker seg barn. Babyen blir et forsøk på å redde ekteskapet. Foto: NTB scanpix&nbsp;
BABYLYKKE: Ellen DeGeneres og Portia de Rossi ønsker seg barn. Babyen blir et forsøk på å redde ekteskapet. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Ellen håper på en liten gutt, mens kona mest av alt ønsker seg en jente.

- Nå er Ellen og Portia nærmere enn noen sinne, og kan ikke vente med å få et lite barn inn i livet, avslutter vennen.

Turbulent vei

Parets turbulente forhold har de siste årene vært veldokumenterte i utenlandsk presse. I mars skal begeret ha rent over. Portia skal angivelig ha stormet ut av parets hjem etter en stor krangel.

- Portia er lei av å være hjemmeværende mens Ellen får ha en karriere og all oppmerksomt, sa en venn av paret.

- Ting nådde kokepunktet for noen uker siden da de hadde sin største krangel noen sinne. Portia pakket tingene sine ,og flyttet til et hus de kjøpte i Beverly Hills for noen måneder siden, la vennen til.

Bakgrunnen for krangelen skal angivelig ha vært Ellens eks-kjæreste, Anne Heche. Da Ellen klaget på Portias oppførsel ble «Ally McBeal»-stjernen opprørt og skal ha dratt opp eksen som samtaleemne.

Det latet til at paret flyttet fra hverandre i noen uker, og mange spekulerte i om dette var starten på en eventuell skilsmisse. I 2014 svirret ryktene for fullt om at paret skulle gå hver til sitt, etter at Portia ble observert uten gifteringen.

- Hun brukte den ikke fordi hun får blemmer når hun rir. Sannheten er, og dette høres ut som en klisje, men jeg blir bare mer og mer forelsket i Portia. Det er helt sant. Hun overrasker meg hele tiden, sa hun den gang til bladet People.

Dersom paret velger å gå fra hverandre, kan de vente seg et oppgjør på over én milliard kroner.

- Hun skal visst kreve over én milliard kroner av meg! Jeg kommer til å gi det til henne - jeg bryr meg ikke. Hun trenger ikke forlate meg en gang, har Ellen tidligere fleipet til People.

EMOSJONELT: Ellen DeGeneres tok til tårene da Obama ga henne presidentens frihetsmedalje. Hun benyttet også muligheten til en mannequin-challenge i Det hvite hus. Video: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer