Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen:

Vil pendle med fly til «Skal vi danse»-treninger

- Jeg klarte ikke å kombinere Oslo-livet som jeg hadde håpet på med tre barn, skriver toppblogger Anna Rasmussen.

DANSEPARTNERE: Anne Rasmussen fikk tildelt proffdanser Glenn Sandaker som skal være med for tiende gang. Foto: TV 2.
DANSEPARTNERE: Anne Rasmussen fikk tildelt proffdanser Glenn Sandaker som skal være med for tiende gang. Foto: TV 2. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I forrige uke ble det klart hvilke kjendisdeltakere som skal være med i det populære realityprogrammet «Skal vi danse» på TV 2.

Blant dem var bloggeren Anna Rasmussen (21), bedre kjent som Mamma til Michelle, som en tid i forveien hadde avslørt at hun og forloveden Jan Rasmussen (24) og barna Michelle (6), William (2,5) og Lucas (10 md.) midlertidig skulle flytte til Oslo.

Egentlig var planen å bo i hovedstaden frem til desember, men i dag skriver hun på bloggen at hun har endret planene og flyttet hjem til Søgne.

«Jeg klarte ikke å kombinere Oslo-livet som jeg hadde håpet på med tre barn», skriver hun på bloggen sin.

«Problemet var at når jeg var hjemme, så var det likevel ikke mulig for meg å være til stede for barna, for jeg måtte være opplagt til treningene».

KLARE FOR «SKAL VI DANSE»: (Bak f.v.): Geir Schau, Erik Follestad, Anna Rasmussen, Hedda Kise,Trude Drevland, Tommy Steine, Grunde Myhrer, Helene Olafsen. (Foran f.v): Ida Gran-Jansen, Cengiz Al, Jorun Stiansen og Erlend Elias. Foto: Bjørn Wad
KLARE FOR «SKAL VI DANSE»: (Bak f.v.): Geir Schau, Erik Follestad, Anna Rasmussen, Hedda Kise,Trude Drevland, Tommy Steine, Grunde Myhrer, Helene Olafsen. (Foran f.v): Ida Gran-Jansen, Cengiz Al, Jorun Stiansen og Erlend Elias. Foto: Bjørn Wad Vis mer

- Mindre skyldfølelse

Videre skriver Anna at hun valgte å holde hjemreisen en hemmelighet over helgen fordi hun regnet med at noen ville være uenige i valget hennes.

Det at familien flytter hjem skal nemlig ikke hindre 21-åringen i å være med i TV 2-programmet.

Fremover kommer hun til å pendle frem og tilbake for å være med på treninger og innspillinger.

«(...) så blir det mange flyturer på meg frem og tilbake i stede. Dette er mye lettere for meg og skyldfølelsen er ikke like stor som den var når alle var i Oslo,» skriver hun i innlegget.

Stas for datteren

Til TV 2 skriver Anna i en e-post at det kommer til å bli slitsomt å pendle frem og tilbake til Oslo, men at det er den beste løsningen for familien akkurat nå.

I tillegg innrømmer trebarnsmoren overfor kanalen at hun vurderte å trekke seg fra programmet, men at hun er glad hun fant en løsning.

Det har ikke lykkes Se og Hør å komme i kontakt med Anna Rasmussen onsdag kveld.

Under avsløringen av årets deltakere, fortalte Anna til Seoghør.no at datteren Michelle gledet seg til å se moren sin på TV.

- Vi har jo sett på programmet sammen i to år. Det er nok første gangen hun synes det er gøy at mamma skal på TV, sa hun.

- Da jeg fikk forespørselen nevnte jeg det først for samboeren min, Jan og så for Michelle. Jeg håper jeg kommer langt. Jeg kommer til å gjøre mitt beste.

Avslørte bryllupsdatoen

I februar forlovet Anna seg med kjæresten Jan, faren til sønnen Lucas, og kun få dager etter at Skal vi danse-deltakelsen var kjent, avslørte de datoen for det kommende bryllupet.

Det gjorde hun på via et innlegg på bloggen sin.

« ... Planen var først 07.07 (altså 7. juli 2018) men så endret vi datoen, som i våre øyne er like perfekt 05.05! 5. mai 2018 blir det bryllup», skrev hun.

KLAR FOR BRYLLUP: Blogger Anna Rasmussen og samboer Jan Lossius forlovet seg i februar. Nå er bryllupsdatoen satt. Foto: Andreas Fadum
KLAR FOR BRYLLUP: Blogger Anna Rasmussen og samboer Jan Lossius forlovet seg i februar. Nå er bryllupsdatoen satt. Foto: Andreas Fadum Vis mer

I samme blogginnlegg fortalte hun at de planlegger å gifte seg i utlandet, men nøyaktig hvor er foreløpig ikke kjent.

Toppbloggeren har ikke lagt skjul på at hun har funnet mye støtte i Jan, og at hun er takknemlig for den gode hjelpen hun har fått med barna.

- Det er veldig, veldig godt å dele ansvaret med noen andre. Både fra Michelle ble født og fra William ble født, så har jeg liksom hatt ansvaret alene for begge to. Og når det da kommer en annen og kan ta bleiene og våkne på natta ... det virker veldig avslappende, har hun tidligere uttalt til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Jorun Stiansen: - Nå har jeg ladet i ni år!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer