Nicki Minaj og Kim Kardashian:

Vil overgå Kim Kardashian med sitt nye nakenstunt

Tre år etter at Kim poserte naken på forsiden av bladet Paper, går Nicki enda lenger i forsøket på å sjokkere fansen.

TETT KONTAKT: Kim Kardashian og Nicki Minaj har flere ganger festet sammen, som her i London tidligere i år. Nå følger Nicki i fotsporene til Kim på forsiden av bladet Paper. Foto: Backgrid/NTB Scanpix
TETT KONTAKT: Kim Kardashian og Nicki Minaj har flere ganger festet sammen, som her i London tidligere i år. Nå følger Nicki i fotsporene til Kim på forsiden av bladet Paper. Foto: Backgrid/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Realitystjerna Kim Kardashian (37) snudde en samlet kjendisverden på hodet da hun poserte lettkledd på magasinforsida til Paper Magazine i 2014.

«Break The Internett» sto det skrevet på forsida. Det klarte hun med god margin.

Det flommet over av kommentarer og vittigheter på sosiale medier. Til og med komiker Else Kåss Furuseth (37) gjorde sin egen vri på Instagram.

Nå ser det ut til rapartisten Nicki Minaj (34) prøver på det samme. I desember-utgaven til nevnte magasin tar hun det riktignok et hakk videre.

TRIPPEL NICKI: Nicki Minaj poserer på forsida av magasinet Paper i tre ulike versjoner av seg selv. Faksimile: Paper
TRIPPEL NICKI: Nicki Minaj poserer på forsida av magasinet Paper i tre ulike versjoner av seg selv. Faksimile: Paper Vis mer

Bredbeint

Nicki Minaj er fotografert toppløs med bred beinstilling. På hver sin side har hun to «versjoner» av seg selv.

En av «klonene» lener seg over henne og tar tak i et bryst. Den ene andre sitter på kne og simulerer oralsex.

Forsidetittelen «Minaj a Trois», spiller på det franske uttrykket «Ménage à trois». Det er betegnelsen for et langvarig kjærlighetsforhold, eller en «trekant», altså et seksuelt forhold mellom tre personer.

«Super Bass»-artisten har selv delt forsida på Instagram. «Wanna Minaj?», skriver hun. Emneknaggen «breaktheinternet», røper hennes ambisjoner.

Artikkelen fortsetter under bildet.

#BreakTheInternet

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Bildet, som er tatt av Ellen von Unwerth, har allerede knust deler av Internett. Det har nemlig ikke latt seg vente med reaksjoner - ikke minst fra personen som først forsøkte å legge nettet i ruiner.

Ifølge US Weekly var Kim Kardashian kjapp med sin respons. Hun har både likt og kommentert bildet med flere «flammetegn». Verken rapstjerna eller fotografen har utdypet seg om symbolbruken i bildet.

Else Kåss Furuseth kommenterer hvorfor hun parodierte Kim Kardashians rumpe-bilde i intervju med Se & Hør på TV2s vårlansering. Vis mer Vis mer

- Ikke sjokkert

Ansvarlig redaktør for KK, Ingeborg Heldal forteller til Se og Hør at hun ikke blir sjokkert over det Minaj gjør - heller ikke dette. Likevel legger ikke Heldal skjul på at det kan bli drøy kost for mange.

Når det kommer til hva stjerna prøver å formidle med bildet har Heldal en klar formening.

- Nicki Minaj er en artist som aldri ber om lov til noe som helst og som krever å få lov til å ta plass og ber ikke om unnskyldning for den hun er. Dette formidles jo greit gjennom den forsiden kan du si. Vær sterk, gjør akkurat som du vil, gi f ... og knekk internett. Kanskje, sier hun.

Til tross for at bildet får mange reaksjoner innrømmer Heldal at hun liker bildet og det artisten gjør.

- Jeg liker det! Ikke nødvendigvis fordi det er så smakfull eller veldig originalt, men fordi Nicki Minaj EIER sitt eget image og sin egen seksualitet!

Mange mente at Kim Kardashian «knuste internettet» da hun delte sin Paper-forside. Ingeborg Heldal roser Paper for å pushe grensene og for at de får til noe som ingen andre gjør.

Når det kommer til Kim Kardashian og Nicki Minaj er hun heller usikker på om sistnevnte vil klare å «knuse internettet» på lik linje som Kardashian. Selv om «Keeping up with the Kardashians»-stjerna var første ut, innrømmer Heldal at hun syns Minaj sitt er morsommere.

Vekker oppsikt

Dette er ikke først gang Nicki Minaj vekker oppsikt med sin kropp. Under moteuka i Paris i mars dukket hun opp i et oppsiktsvekkende antrekk.

Minaj valgte en topp av det dristige slaget, som bare holdt det ene brystet hennes inne. Det andre hang ute, med en krystall for å dekke brystvorta.

Mange trakk linjer mellom 34-åringen og artisten Lil' Kim, som gjorde nøyaktig det samme på rød løper i 1999.

Lil' Kim, eller Kimberly Denise Jones (42), dukket opp på rød løper på MTVs VMA-utdeling i 1999 med et antrekk som likner påfallende mye på det Minaj viste fram.

Moteekspert og Vixen-redaktør Ida Elise Eide Einarsdottir var en av dem som mente at antrekket til Nicki Minaj var en hyllest til forgjengeren.

- Dette er et åpenbart nikk til rapdronning Lil' Kims ikoniske MTV VMA-antrekk fra 1999 - som det fortsatt snakkes om, uttalte hun til Dagbladet.

Miley Cyrus, Paris Hilton, Lady Gaga, Marilyn Manson, Fergie & Josh Duhamel, Julianne Hough, Kelly Osbourne, Bethenny Frankel, Martha Stewart og Sandra Bullock hadde kledd seg ut i anledning Halloween. Video licensed from Splash News / All Over Press Vis mer Vis mer Vis mer

Hun mente at det hele kan tolkes i et feministisk perspektiv, og at vi nå er inne i en tid hvor kropp, og frigjørelse av sådan, er ekstremt aktuelt.

- Dette er jo høyst aktuelt, i hvert fall med «free the nipple»-bevegelsen og hele kroppspositivisme-trenden generelt, selv om det neppe er en look som vil bli spesielt utbredt - av åpenbare grunner.

Popstjernen Miley Cyrus (24) har også hyllet antrekket til Lil' Kim - hun gjorde det imidlertid i forbindelse med Halloween-feiringen i 2013.

LES OGSÅ: - Dras inn i brorens overgrepssak

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer