Idrettsgallaen:

Vil oppkalle babyen etter Backstreet Boys

Stig-Andre Berge røpet kjønnet på babyen: - Det blir en gutt.

RØD LØPER: Stig-Andre Berge dukket opp på den røde løperen på Idrettsgallaen sammen med sin gravide kone. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RØD LØPER: Stig-Andre Berge dukket opp på den røde løperen på Idrettsgallaen sammen med sin gravide kone. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

HAMAR (Se og Hør): Lørdag kveld er hele Idretts-Norge samlet på Hamar for hylle hverandre med prisdryss under årets Idrettsgalla.

Hele 12 priser skal deles ut foran et stjernespekket publikum, hvor blant andre Julie Bergan, Adam Douglas og DDE skal stå for kveldens underholdning.

Blant de inviterte gjestene til den storslåtte festen, er både idrettsstjerner og representanter for Norges toppidrettselite, ildsjeler, ministre og politikere - og selvfølgelig en god del andre norske superstjerner. ​​

Blant dem dukket også OL-bryter Stig-Andre Berge (34) opp på den røde løperen, sammen med sin gravide kone, Rosell Utne.

GLEDER SEG: Stig-Andre Bergum og kona Rosell Utne gleder seg til å bli foreldre. Her er de sammen under Idrettsgallaen. Foto: Henriette Eilertsen
GLEDER SEG: Stig-Andre Bergum og kona Rosell Utne gleder seg til å bli foreldre. Her er de sammen under Idrettsgallaen. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer

I fjor kunne nemlig Stig-Andre røpe at duoen skulle forsøke å bli gravide på bryllupsnatten, men ikke alt gikk som planlagt.

- Det er noen ting ikke vi kan ha helt kontroll på. Sånn som eggløsning og sånt. Det trodde jo jeg at jeg hadde kontroll på. Men det hadde jeg jo ikke, forteller Stig-Andre lattermildt.

- Det skjedde noen dager etter på, sier Rosell.

Røper kjønnet på babyen

På bryllupsnatten eller ei, barn blir det, og det ser duoen veldig frem til.

- Nå vet vi at det blitt en gutt, og det synes jeg er kult selvfølgelig. For da ser jo jeg for meg en liten bryter, sier Stig-Andre og legger til at han gleder seg veldig.

- Jeg gleder meg til å få et litt annet syn på ting. Ikke bare fokus på meg selv, sier han.

Det kan Rosell også si jeg enig i.

- Ikke bare bryting, men fokusere på litt andre ting i hverdagen. Det tror jeg egentlig er sunt for han, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

NORGES UKJENTE: Norges OL-håp i bryting, Stig André Berge, var kun fire minutter på matta i Beijing. Nå håper han på litt bedre resultat i London. Reporter: Hege Dancke Stølan Video: Sveinung Ystad Vis mer Vis mer

Vil oppkalle sønnen etter Nick Carter

Når det kommer til hva det vordende paret skal kalle deres kommende sønn, har de ikke helt bestemt for enda.

- Jeg har hatt et veldig godt forslag hele tiden, men jeg tror ikke det falt i så god smak hos Rosell. Det var Nicklas. Og det er det en grunn til:

- Det er mange som vet at jeg er en ekstrem boyband fan, og hvis han heter Nicklas kommer han til å bli kalt Nick, altså etter Nick Carter i Backstreet Boys, forteller Stig-Andre mens kona begynner å le.

- Jeg synes guttenavn er forferdelig vanskelig, så jeg tror faktisk at jeg må se ungen først, sier Rosell som kan fortelle at alt står bra til med henne.

STORE VINNEREN: I fjor stakk Stig-André av med flere av prisene under utdelingen. Foto: NTB Scanpix
STORE VINNEREN: I fjor stakk Stig-André av med flere av prisene under utdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble kveldens konge

Under fjorårets Idrettsgalla ble Stig-André kveldens store vinner. Han benyttet også anledningen til å annonsere på direkte TV at de to turtelduene skulle gifte seg.

- Det året her skal jeg gi tilbake henne, så i år skal vi gifte oss, sa han fra scenen.

Brytetalentet avslørte etter sending bryllupsdatoen overfor Se og Hør.

- Det blir sommerbryllup 8. juli i eksotiske Båtsfjord i Finnmark. Samboeren min er derfra. Jeg har jo fortsatt karantene etter Rio-OL på grunn av Zika-viruset, så vi får vente litt, sa han.

- Så satser vi på at hun er gravid 9. juli. Ække det i orden, da?

Nå venter paret en liten gutt, og ser frem til å bli foreldre.

LES OGSÅ: Boasson Hagen giftet seg: - Som et Disney-eventyr