Kim Kardashian West ønsker seg ny baby:

Vil operere seg for å klare ny fødsel

Kim Kardashian ønsker seg et tredje barn, selv om legene advarer mot det. 

FILE PHOTO - Kim Kardashian and Kanye West arrive at the 2016 MTV Video Music Awards in New York, U.S., August 28, 2016. REUTERS/Eduardo Munoz/File Photo
FILE PHOTO - Kim Kardashian and Kanye West arrive at the 2016 MTV Video Music Awards in New York, U.S., August 28, 2016. REUTERS/Eduardo Munoz/File Photo Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det er ingen tvil om at realitydronning Kim Kardashian West (36) er en kjærlig mor. Barna hennes North (3) og Saint (1) blir overrøst med kjærlighet fra moren, som mer enn gjerne viser det frem på sosiale medier.

Kim føler likevel ikke at det holder med to barn. Hun vil at de to hun allerede har skal få vokse opp med søsken, slik hun gjorde i den kvinnesterke Kardashian-familien.

Nå avslører hun at hun vil operere seg for å få et tredje barn, selv om det går på bekostning av helsa.

- Jeg har gått gjennom så mye med vanskelige fødsler, og legene føler seg ikke trygge ved at jeg unnfanger et barn selv, forteller Kim i et klipp fra en kommende episode av «Keeping Up with the Kardashians».

Operasjon på livmoren

Flere medier, som Huffington Post og Fox News, har omtalt saken. Det er i et klipp fra en kommende episode av familiens populære realityserie at 36-åringen avslører at hun gjerne vil ha et tredje barn.

For å kunne få det selv, og ikke via surrogatmor, er hun nødt til å gjennomgå en operasjon. Det hevder hun selv.

<strong>STOLT MOR:</strong> Kim Kardashian har sønnen Saint og datteren North fra før. Hun vil gjerne at de skal få vokse opp med søsken, slik hun gjorde. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
STOLT MOR: Kim Kardashian har sønnen Saint og datteren North fra før. Hun vil gjerne at de skal få vokse opp med søsken, slik hun gjorde. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

- Jeg må inn og gjøre klar livmoren, fordi jeg har bestemt meg for å få ett barn til. Er ikke det spennende?, spør Kim familien og fortsetter:

- Jeg må ha en operasjon for å reparere et sånt hull. Så de må vaske det, også er det arrvev rundt der. Det hadde vært et høyrisiko svangerskap, om jeg i det hele tatt blir gravid, forklarer realitystjernen.

Etter at sønnen Saint ble født har flere leger frarådet henne å få et barn til. De forrige fødslene har alle bydd på komplikasjoner, og et tredje kan være fatalt for både Kim og barnet. Mamma Kris Jenner er spesielt redd, og hevder at hun kanskje kan blø ihjel om noe går feil.

Kim Kardashian lar derimot ingenting stoppe seg nå som hun allerede er fast bestemt.

- Denne operasjonen er det siste jeg kan prøve. Jeg vil at barna mine skal få søsken, og jeg vil vite at jeg gjorde alt som sto i min makt for at dette skulle skje, sier hun.

<strong>FAMILIE:</strong> Kanye West (39) med Saint (1), Kim Kardashian med North (3). Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Kanye West (39) med Saint (1), Kim Kardashian med North (3). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Liker ikke å gå gravid

Realitystjernen har tidligere vært åpen om at hun slet med å bli gravid, og at hun lenge trodde at hun ikke kunne bli mor igjen.

Lykken var derfor stor da hun i mai 2015 bekreftet at hun ventet sitt andre barn med ektemannen.

Men selv om Kim gledet seg til å bli mamma igjen, så fortalte hun likevel om hvor forferdelig hun synes det var å være gravid.

- Jeg hater det. Svangerskap er ikke noe for meg. Jeg har alltid hørt historier om hvor fantastisk det er fra mamma og Kourtney, men slik er det ikke for meg. Og jeg vil ikke lyve og late som om det er den mest fantastiske opplevelsen. Det er forferdelig, sa hun til E!.

Første episode gikk på luften i mars, og der åpnet hun seg også opp om det mye omtalte Paris-ranet.

- De skulle skyte meg bakfra. Det var ingen utvei. Jeg blir så opprørt av å tenke på det», sa hun i episoden.

LES OGSÅ: - Alt som mangler nå er en baby eller to

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: For snart et halvt år siden ble reality-stjerna Kim Kardashian (36) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. I et nytt promo-klipp for stjernas egne program, forteller hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Se hele klippet her. http://www.eonline.com/shows/kardashians/news/835707/kim-kardashian-gives-terrifying-moment-by-moment-recap-of-paris-attack-reveals-she-was-thrown-on-bed-thought-this-is-it Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer