Elon Musk og Grimes:

Vil operere alveører og vampyrtenner

Nye uttalelser vekker oppsikt.

OMDISKUTERT: Grimes og Elon Musk er godt kjent for sine spesielle påfunn. Foto: Charles Sykes/Invision/NTB
OMDISKUTERT: Grimes og Elon Musk er godt kjent for sine spesielle påfunn. Foto: Charles Sykes/Invision/NTB Vis mer
Publisert

Det tidligere paret Elon Musk (51) og Grimes (34), hvis virkelige navn er Claire Elise Boucher, er ikke ukjente med å sjokkere.

Stjernene satte fyr på internett da de erklærte at deres sønn skulle bære navnet X Æ A- 12, senere X Æ A-Xii (2), og igjen da datteren kom til verden med navnet Exa Dark Sideræl.

Nå vekker imidlertid Grimes oppsikt med et ønske om en helt spesiell operasjon. Tobarnsmoren ønsker nemlig å operere på både alveører og vampyrtenner. Det melder blant andre People.

"SVART ROMVESEN": Franske Anthony Loffredo har fått mye oppmerksomhet verden over for hans ekstreme forvandling. Video: IG / TheBlackAlienProject. Vis mer

Møtte kirurg

Det var først på Twitter artisten luftet tankene om å endre på utseendet sitt. Der kunne Grimes fortelle at hun hadde hatt en time med en «kjempegod plastisk kirurg» for to år siden fordi hun trodde «hun ville forandre på ting når hun kom i midten av 30-årene», selv om hun aldri fulgte opp timen.

«Noen ansiktsmodifikasjoner som dere tenker ville kledd meg?» spurte hun sine 1,3 millioner Twitter-følgere, og etterspurte samtidig tips til kirurger som kan oppfylle ønsket om både vampyrtenner og alveører.

«Og: Har noen fått utført alveører med et bra resultat?», spurte stjernen i en annen Twitter-melding.

EKSTREMT: Natasha Crown har allerede utført seks rumpeoperasjoner. Nå planlegger hun sin sjette. Video: Instagram / Youtube / DailyStar. Reporter: Celina Morken Vis mer

Videre skrev stjernen at hun ønsker å spørre om tips offentlig for å bidra til mindre stigmatisering, ifølge Page Six.

«Ps. Beklager hvis det er rart å diskutere dette åpent, det virker bare usunt hvordan alle i mediene skjuler kroppsmodifikasjoner», skrev hun, og la til:

«Jeg er også mindre interessert i konvensjonell skjønnhet (jeg vil beholde nesen min)- men er det noe annet som vil se kult ut?»

Noen følgere svarte støttende, mens andre var mer skeptisk til den utradisjonelle operasjonen. Deriblant Musk, som svarte eksen på Twitter.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

«Ulempene med alveøre-operasjon er nok flere enn fordelene».

Tibarnsfar

Musk og Boucher ble først koblet sammen i 2018 gjennom Twitter, og debuterte sammen som kjærester på Met Gala samme år.

To år senere fikk de sitt første barn sammen, sønnen X Æ A- Xii, og i desember året etter kom datteren Exa Dark Sideræl til verden via surrogat.

Flere har klødd seg i hodet av stjernenes sivilstatus, som har vist seg å være vanskelig å følge med på.

Til tross for at Musk tidligere har uttalt at de er «semi-separert», men «fremdeles elsker hverandre», har artisten omtalt ham som kjæresten sin, til tross for at de bor i separate hjem.

OPERASJON: Richard Liedholm fra «Ex on the Beach» får gjennomført hårtransplantasjon. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

I mars skrev imidlertid på Twitter at de hadde «slått opp igjen».

I tillegg til å ha to barn med Grimes, ble Musk far til tvillinger i november med Shivon Zilis. Tvillingene kom til verden en måned før datteren med Grimes.

Han har også tvillingene Vivian (18), Griffin (18) og trillingene Kai (16), Damian (16) og Saxon (16) med ekskona Justine Wilson. De fikk også sønnen Nevada, som gikk bort bare ti uker gammel.

LES OGSÅ: OnlyFans-stjerne siktet: Familien ønsker livstidsdom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer