Elon Musk og Grimes:

Vil operere alveører og vampyrtenner

Nye uttalelser vekker oppsikt.

OMDISKUTERT: Grimes og Elon Musk er godt kjent for sine spesielle påfunn. Foto: Charles Sykes/Invision/NTB
OMDISKUTERT: Grimes og Elon Musk er godt kjent for sine spesielle påfunn. Foto: Charles Sykes/Invision/NTB Vis mer
Publisert

Det tidligere paret Elon Musk (51) og Grimes (34), hvis virkelige navn er Claire Elise Boucher, er ikke ukjente med å sjokkere.

Stjernene satte fyr på internett da de erklærte at deres sønn skulle bære navnet X Æ A- 12, senere X Æ A-Xii (2), og igjen da datteren kom til verden med navnet Exa Dark Sideræl.

Nå vekker imidlertid Grimes oppsikt med et ønske om en helt spesiell operasjon. Tobarnsmoren ønsker nemlig å operere på både alveører og vampyrtenner. Det melder blant andre People.

Møtte kirurg

Det var først på Twitter artisten luftet tankene om å endre på utseendet sitt. Der kunne Grimes fortelle at hun hadde hatt en time med en «kjempegod plastisk kirurg» for to år siden fordi hun trodde «hun ville forandre på ting når hun kom i midten av 30-årene», selv om hun aldri fulgte opp timen.

«Noen ansiktsmodifikasjoner som dere tenker ville kledd meg?» spurte hun sine 1,3 millioner Twitter-følgere, og etterspurte samtidig tips til kirurger som kan oppfylle ønsket om både vampyrtenner og alveører.

«Og: Har noen fått utført alveører med et bra resultat?», spurte stjernen i en annen Twitter-melding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer