SKILT: Christie og hennes fjerde ektemann, Peter Cook, har satt i gang en bitter skilsmissestrid.  Foto: All Over Press
SKILT: Christie og hennes fjerde ektemann, Peter Cook, har satt i gang en bitter skilsmissestrid. Foto: All Over PressVis mer

Vil offentliggjøre skilsmissesaken

Christie Brinkley vil at alle skal vite om eksmannens utroskap.

SEHER.NO: Tidligere supermodell Christie Brinkley (54) var tirsdag innom høyesteretten i New York i et forsøk på å få offentliggjort skilsmisserettssaken med eksmann Peter Cook.

Cook, som var modellens fjerde ektemann, og Brinkley ble separert i 2006, etter at Brinkley fant ut at han hadde hatt en affære med sin 18 år gamle assistent, skriver Access Hollywood.

Blant ting som kan komme publikum for øre dersom skilsmissesaken blir offentliggjort, er rykter om at Cook er en aktiv bruker av pornosider på nett, samt at han angivelig er medlem på flere swinger-nettsider.

Men tross Brinkleys forsøk på å få saken offentliggjort, vil mest sannsynlig rettsvergen til parets to barn kreve at saken holdes privat.

Ifølge venner av Brinkley er hovedårsaken til at hun ønsker at rettsssaken skal være offentlig og at hemmelighetene til Cook skal avsløres, at hun fortsatt er sinna og bitter på eksen.

- Hun er rasende på Cook, sier en bekjent av modellen.

Brinkley var tidligere gift med sanger Billy Joel, og de har datteren Alexa Ray Joel sammen.

LES OGSÅ: - Brinkley hasteoperert

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.