Khloé Kardashian:

Vil nekte Caitlyn å møte babyen

Khloé krangel med sin tidligere stefar har nådd kokepunktet.

IKKE PÅ TALEFOT: Khloe Kardashian har ikke snakket med sin tidligere stefar Bruce, som nå er stemor Caitlyn Jenner, på over to år. Foto: NTB Scanpix
IKKE PÅ TALEFOT: Khloe Kardashian har ikke snakket med sin tidligere stefar Bruce, som nå er stemor Caitlyn Jenner, på over to år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det har lenge vært kjent at Kardashian-søstrene har kommet på kanten med sin tidligere stefar, nå stemor, Caitlyn Jenner (68).

I et nytt intervju forteller gravide Khloé Kardashian (33) at hun vil nekte 68-åringen å treffe babyen når hennes første barn blir født.

Det er Daily Mail som først omtaler intervjuet, der Khloé i et møte med den britiske tv-showet Lorraine åpner opp om det betente forholdet til Caitlyn.

De to har ikke snakket sammen på over to år.

Da Khloé blir spurt om hun tror at babyen hennes kommer til å endre forholdet til Caitlyn, sier hun:

- Jeg tror ikke det kommer til å endre noen ting. Ting er som de er mellom oss.

Det var etter at Caitlyns selvbiografi, «The Secrets of My Life», som vekket oppsikt allerede før den ble publisert, ga et svært skjevt og negativt bilde av Kris Jenner (61), at alle Kardashian-søstrene tok sterk avstand fra det tidligere familiemedlemmet.

- Forferdelig trist

Caitlyn har også gitt uttrykk for hva hun føler rundt det at hun har mistet kontakten med sine stebarn. Til Piers Morgan's Life Stories har hun sagt:

- Jeg snakker ikke med den siden av familien min, men jeg tilbrakte 23 år av mitt liv med de barna. Det er vanskelig å snakke om det, og fryktelig, fryktelig trist.

(Saken fortsetter nedenfor)

ÅPNET SEG: Caitlyn Jenner åpnet seg om de vanskelige familieforholdene for Piers Morgan. Foto: NTB Scanpix
ÅPNET SEG: Caitlyn Jenner åpnet seg om de vanskelige familieforholdene for Piers Morgan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I sitt nye intervju, forteller Khloé fortalte også mye om graviditeten - og det at hun vurderte å gjøre som sin søster Kim Kardashian(37), som benyttet seg av surrogat.

Realitystjernen trodde nemlig lenge at hun ikke kunne bli gravid, så da hun og kjæresten Tristan Thompson (26) fant ut at de skulle bli foreldre, var det en stor overraskelse for dem begge. Tristan har sønnen Prince Oliver (1) fra et tidligere forhold.

I et intervju med People i september, kunne en kilde, som skal være en nær venn av paret, avsløre at Khloé følte seg nødt til å vente med å dele nyheten om sin egen graviditet, da søsteren Kylie kom henne i forkjøpet.

- Det ble litt komplisert for Khloé etter Kylies store kunngjøring. Kunngjøringen kom rett før Khloé hadde planer om å fortelle den gledelige babynyheten, og følte seg dermed nødt til å vente med å fortelle, for å ikke ta oppmerksomheten vekk fra søsteren, fortalte kilden.

- Jeg har aldri vært så forelsket

Khloé og Tristan begynte å date i 2016, og allerede i april i fjor avslørte Khloé at hun hadde ønsker om å stifte familie med idrettsstjernen.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US magazine, ifølge E! News.

De siste årene har «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen hatt et turbulent kjærlighetsliv.

Tidligere var Khloé gift med NBA-proffen Lamar Odom (37). Etter fire år som ektepar, søkte hun imidlertid om skilsmisse i desember i 2013. Grunnen til bruddet skal ha vært fordi Lamar slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak realitystjernens rygg.

Det var i desember at Khloé bekreftet graviditeten på sin egen Instagram-konto. I en lang tekst fortalte den vordende moren at hun valgte å holde den store nyheten hemmelig så lenge som mulig, for å kunne glede seg over graviditeten sammen med de nærmeste.

Ifølge People har en kilde fortalt at duoen venter en gutt på nyåret. Khloé har har på sin side verken bekreftet termin eller babyens kjønn ennå.

33-åringen åpnet også opp i intervjuet på «Lorraine» om hvordan hun elsker at hun nå kan vise frem magen sin, og at hun liker å gå i trange klær. Hun trener fortsatt mye, men har blitt litt mer avslappet i forhold til dietten.

Slet med vekten

- Jeg overgir meg ikke helt når søtsuget kommer, men vil jeg ha en donut så tar jeg meg en donut. Men jeg går ikke helt i spinn, sier hun.

I boken «Strong Looks Better Naked», som Khloé ga ut i 2015, forteller hun åpent om hvordan hun i en årekke slet med å gå ned i vekt, og at hun hadde et vanskelig og usunt forhold til mat før hun bestemte seg for å komme i form.

«Jeg tenkte ikke over hva jeg spiste. Jeg trøstespiste, og spiste fordi jeg kjedet meg eller av vane. Jeg spiste når jeg var lei meg (noe jeg tror mange kan relatere seg til). Jeg spiste til og med chips fordi jeg likte lyden det lager. Jeg tenkte aldri over hva jeg spiste eller hva jeg puttet i kroppen min», skrev hun, ifølge People.com.

I dag har realitystjernen lagt om kostholdet fullstendig. Hun spiser sunt, trener regelmessig og unngår dietter for en hver pris.

«Jeg synes de fleste dietter er ren tortur og derfor har jeg heller ikke troen på dem. Men når man begynner å trene, og både ser og føler alle fordelene, så er det noe man ønsker å forsette med», skriver hun i boka.

TRANSFORMASJON: Khloé Kardashian hjelper andre å «ta hevn» over ekser og mobbere gjennom å forbedre livsstil og selvbilde. Video: Studio In The Sky Productions. Vis mer

Les også: Viste frem datteren for første gang i Kylies video

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer