Vil ned i vekt før sommeren

Men Adele er redd for hva fansen vil tro om hennes nye helseplan.

VIL SLANKE SEG: Popstjernen Adele har begynt med pilates og jogging for å gå ned i vekt før sommeren.  Foto: All Over Press
VIL SLANKE SEG: Popstjernen Adele har begynt med pilates og jogging for å gå ned i vekt før sommeren. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Den formfulle popstjernen Adele Adkins (23) har fått mye skryt for å være et sunt forbilde for unge jenter verden over. 23-åringen har flere ganger sagt at hun ikke trenger å være syltynn og at hun er fornøyd med figuren sin.

Nå er derimot stjernen redd for helseproblemer og har begynt med en omfattende treningsplan for å slanke seg før sommeren. «Someone like you»-sangeren trener, ifølge The Sun, med en personlig trener to ganger i uken. Hun har også prøvd pilates med vennene sine og jogger sammen med hundene. Hun har også sluttet å røyke for å bedre helsen og målet skal være å gå ned to kjolestørrelser før sommeren.

- Adele har så mye energi nå som hun har droppet sigarettene. Hun ønsker å bli sunnere og er virkelig på god vei, sier en kilde til avisen.

23-åringen har allerede gått ned mange kilo etter at hun opererte stemmebåndene i desember i fjor. 

Selv om de nye treningsrutinene gir henne mye energi, er Adele bekymret for hva hennes kvinnelige fans synes om slankingen. Nylig skapte det stor oppmerksomhet da moteskaperen Karl Lagerfeld mente sangeren veide for mye. 

- Hun er litt for tjukk, men hun har et vakkert ansikt og en guddommelig stemme, sa designeren i et intervju med Metro Today.

Det som egentlig skal ha vært ment som en kompliment, falt ikke i god jord hos den formfulle sangeren, som slo tilbake mot vektkritikken.

- Jeg har aldri ønsket å se ut som modellene på forsiden av magasinene. Jeg representerer det kvinnelige flertall og er veldig stolt av det, sier hun til magasinet People.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kiloene raste av Ricky Lake