Vil nakenfotograferes av 21-åring

Marianne Aulie vil svært gjerne få kaste klærne enda en gang.

FRIGJORT: Kunstner Marianne Aulie poserer gjerne naken eller lettere avkledd - riktignok for å sende feministiske budskap. Nå ønsker hun å posere naken for une og Vebjørn Sands onkelbarn. Her avbildet på åpningen av Oslo Fashion Week i februar 2010 Foto: Glenn Svendsen / Stella Pictures
FRIGJORT: Kunstner Marianne Aulie poserer gjerne naken eller lettere avkledd - riktignok for å sende feministiske budskap. Nå ønsker hun å posere naken for une og Vebjørn Sands onkelbarn. Her avbildet på åpningen av Oslo Fashion Week i februar 2010 Foto: Glenn Svendsen / Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den norske kunstneren Marianne Aulie (39) har en slank og veltrent kropp som hun har vist frem avkledd en rekke ganger.

Og nå avslører den frittalende kunstneren at hun svært gjerne vil posere naken igjen - denne gangen for onkelbarnet til kunstervennene Aune og Vebjørn Sand, Haakon Sand (21). Lørdag var alle fire til stede da den unge fotokunstneren åpnet sin utstilling «Nude is beautiful» på Galleri Sand i Fredrikstad.

- Dette er profesjonelt, og bildene oser kjærlighet, respekt og profesjonalitet. Selvfølgelig kunne jeg tenke meg å bli fotografert naken av Haakon: Se på disse bildene, da. Det er klart jeg vil, sier Aulie til VG.

Og unge Sand utelukker ikke at Aulies ønske snart kan komme til å gå i oppfyllelse, selv om han ble overrasket over 39-åringens oppfordring.

- Akkurat den så jeg ikke komme. Men, det hadde jo vært morsomt, og skal nok ikke bli noe problem, sier unge Sand til VG.

I høst var Aulie med på å skape en mediestorm da hun la ut et bilde av seg selv på nettstedet Twitter, poserende i kun en liten bikini. Også i nyere tid har hun postet naken- eller «nestennaken»-bilder av seg selv på nettsamfunnet, i forsøk på å sende et budskap om kvinners styrke og selvstendighet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi ser at ting kommer lettere til pene damer