Vil male sin nye niese

Vebjørn Sand vil forevige sin voksende familie.

KUNSTNERISK FAMILIE: Vebjørn Sand har malt flere i familien og planlegger et bilde av sin nye niese.  Foto: Stella Pictures
KUNSTNERISK FAMILIE: Vebjørn Sand har malt flere i familien og planlegger et bilde av sin nye niese. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mars ble Vebjørn Sand (46) onkel for åttende gang da Marianne Aulie (40) og Aune Sand ble foreldre til en liten jente. Kunstneren er svært stolt over familieforøkelsen. 

- Det er veldig hyggelig. Jeg ble onkel for åttende gang og det er veldig stort. Som Aune sier «vi trenger flere i galleriet» og jeg trenger flere modeller, sier Sand til Seoghør.no.

Vebjørn, som selv ikke har barn, lar seg inspirere av sin kunstneriske familie og har lyst til å male sin lille niese.

- Det kommer. Garantert. Jeg har malt alle de andre, forteller han.


46-åringen bor i New York der han driver «Galleri Sand» sammen med tvillingbroren. Selv om han er stolt av familien får han ikke se like mye til dem som han skulle ønske.

- Jeg har det problemet at jeg bor i New York, men det siste familietilskuddet kommer til å være mye mer frem og tilbake enn de andre. Jeg er jo en onkel fra Amerika så det blir flere og flere pakker for hvert år nå.

Torsdag kveld konkurrerte han mot syv andre kjendiser i finalen i «4-stjerners middag» da Mia Gundersen stakk av med seieren. Sand er fornøyd med innsatsen selv om han ikke gikk helt til topps.

- Det gikk bedre enn forventet. Dette er helt nytt for meg. I det programmet der jeg vant hadde jeg fått all hjelp. Jeg har ligget i hardtrening og var forbausende rolig under matlagningen.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg så nissen på nært hold   
Se videointervju med Vebjørn Sand!


[obj:media:11181]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer