Joe Exotic:

Vil løslates: - Kroppen min er sliten

Joe Exotic håper på å bli løslatt på grunn av sykdom.

SYK?: Joe Exotic hevder han er alvorlig syk og at han derfor må få slippe ut av fengsel for å få riktig behandling. Foto: AFP/Netflix/NTB
SYK?: Joe Exotic hevder han er alvorlig syk og at han derfor må få slippe ut av fengsel for å få riktig behandling. Foto: AFP/Netflix/NTB Vis mer
Publisert

Joe Exotic (58), den polyamorøse, homofile, våpenelskende cowboyen som i en årrekke har stilt store, ville katter til disposisjon for betalende publikum.

Han fikk «hele» verdens øyne rettet mot seg i fjor i Netflix-serien «Tiger King», og er i dag fengslet og dømt til 22 år i fengsel for 17 tilfeller av dyremishandling, og for å ha planlagt leiemord ved to tilfeller på sin årelange erkefiende, Carole Baskin.

58-åringen har imidlertid ved flere anledninger forsøkt å bli løslatt fra fengselet, og håpet på et tidspunkt på benådning fra tidligere president Donald Trump.

Men den gang ei. Exotic sitter nemlig fremdeles bak lås og slå, men kan på Twitter fortelle at han på nytt håper å bli løslatt. Denne gangen på grunn av alvorlig sykdom.

STORM: I Netflix sin dokuserie «Tiger King» får vi så vidt se et glimt av en barnepike, som nå har tatt verden med storm. Vis mer

- Vil ikke ha medlidenhet

Der forteller 58-åringen at hans advokat John Phillips har mottatt helsejournalen hans, hvor det kommer fram at han har verdier som kan tyde på prostatakreft.

«Fengselet har godkjent testing for å finne ut hvilket stadium det er på. Kroppen min er sliten, jeg har mistet enormt mye vekt, munnen er sår», skriver han til følgerne sine.

Videre hevder 58-åringen at alt er ute av kontroll, og at han kaster opp mer enn han spiser.

«Jeg vil ikke ha medlidenhet av noen. Det jeg trenger når John Phillips får bevisene han jobber med, er at verden hjelper ham med å få president Biden, visepresident Harris og justisministeren til å se på bevisene», fortsetter han.

Exotic skriver også at han håper på benådning fra den nye presidenten for å komme hjem, få riktig medisinsk behandling og ordentlig mat.

Ifølge TMZ foreligger det imidlertid ingen reell diagnose fra en lege på nåværende tidspunkt.

Netflix-serien «Tiger king» har tatt verden med storm. Vis mer

Ba Kim Kardashian om hjelp

Tidligere har Joe Exotic også søkt hjelp hos realitystjerna Kim Kardashian (40). I et brev til stjerna og artist Cardi B (28) tryglet han om hjelp til å komme seg ut.

«Pandemien er over, og nå ber jeg dere spørre president Trump om å holde sitt ord om å se nærmere på å gjøre galt til rett og gi meg et mirakel», skrev han i brevet ifølge TMZ, og fortsatte:

«Sjela mi er død, jeg sliter hver dag med å holde fast i det lille håpet jeg kan finne, de holder meg innelåst 24 timer i døgnet uten telefon, e-post eller kiosk, og dere vil aldri forstå den mentale mishandlingen dette innebærer for en person».

«Cardi B og Kim K: Vær så snill, damer, jeg har ikke gjort noe galt, bortsett fra å oppføre meg som en tulling for å beskytte dyrehagen min fra brannstiftelse og folk som vil såre dyrene mine», tryglet han videre.

Exotic kom videre med en dyster påstand om framtida si, hvor også helsemessige årsaker ble dratt fram for å bli løslatt.

LURT: Selv om mange har prøvd å få «Tiger King»s Carole Baskin i tale, er det ingen som har klart det ennå. Nå har derimot to Youtube-prankere fått til nettopp det, og det på en litt uvanlig måte. Video: Youtube/Josh Pieters & Archie Manners / Rød Løper Vis mer

«Som mange vet ble jeg født med immunsvikt og hemoglobinanemi (mangel på røde blodceller, journ.anm.), og trenger blodtilførsel hver fjerde uke. Jeg har ikke hatt én siden slutten av januar, jeg mister vekt, sår vil ikke leges, jeg kommer til å være død om to-tre måneder, det er som om jeg har fått en dødsdom», skrev 58-åringen.

Skulle feire friheten

Det er liten tvil om at Exotic og hans juridiske team håper han slipper ut før dommen er ferdig sonet. De skal nemlig ha hatt en limousin som sto klar og ventet på «Tiger King»-stjerna i nærheten av fengselet idet han ba om benådning fra Trump.

Feiringen av en eventuell løslatelse av Exotic skal også allerede være planlagt ned til den minste detalj, opplyste etterforskningslederen i Exotics juridiske team, Eric Love tidligere i år.

Ifølge Love var noe av det første Exotic ønsker å gjøre ved en eventuell benådning, å ta seg en hårklipp. Dette fordi han ville se bra ut når han skal møte ektemannen Dillon Passage.

LØGN: Dagbladet har intervjuet Tiger King-karakter Doc Antle. Bilder fra Netflix. Vis mer

- Han har ikke klippet håret sitt på to år. Etter hårklippen drar vi for å spise pizza eller biff, forklarte Love.

Exotics juridiske team hadde også bestilt et helikopter som skulle fly ham til en luksuriøs ranch langt ute på landet. Her skulle han ha tilbrakt sine første 48 timer i frihet.

- Vi er sikre på at han i de første 48 timene i frihet bare vil møte kjærlighet og forståelse. Han skal forberedes til å møte verden igjen, og er klar for å møte ektemannen sin, fortsatte Love.

Joe Exotic ble ikke benådet av Trump før Joe Biden tok over som president.

LES OGSÅ: Fra talkshowdronning til iskald mobber

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer