JA TIL MAT: Nicole spiser en gang i timen for å ta vare på kroppen sin. Foto: All Over Press
JA TIL MAT: Nicole spiser en gang i timen for å ta vare på kroppen sin. Foto: All Over PressVis mer

Vil legge på seg 23 kilo

Radmagre Nicole Richie har endelig begynt å ta ansvar for seg selv og barnet hun har i magen.

SEHER.NO: Den sylslanke Simple Life-stjernen sjokkerte en hel verden da det tidligere i sommer ble kjent at hun var gravid. Ingen trodde at det var mulig med hennes radmagre kropp, ikke en gang Nicole selv.


- Jeg kunne ikke riktig tro det før jeg hørte hjerteslagene, skal hun ha uttalt på TV-programmet Good Morning, America, ifølge Aftonbladet.se.


Terminen er i januar, og både hun og den vordende pappaen, Good Charlotte-sangeren Joel Madden (28), gleder seg veldig. Nå satser Nicole Richie (26) alt på å ta ansvar for sin egen og barnets helse.


- Jeg spiser en gang i timen, hevder den lille brunetten.


Hun har allerede lagt på seg fem kilo og ser bedre ut enn på lenge.


Nicole er villig til å øke kroppsvekten betraktelig for barnets skyld:


- Jeg er som en hver annen mor, og vil bare være så sunn som mulig for mitt barns skyld. Jeg er forberedt på å legge på meg mellom 18 og 23 kilo.


Avviser spiseforstyrrelser


Richie påpeker i det samme intervjuet at hun aldri har hatt spiseforstyrrelser. Hennes unormalt magre kropp skyldes utelukkende angst, stress og faktumet at hun ikke har passet godt nok på seg selv.


Dopmisbruk hevder hun også at er et avsluttet kapittel i hennes liv. Tunge stoffer skal det være mange år siden hun har rørt.


Allikevel ble det påvist både marihuana og smertestillende tabletter i blodet hennes da hun i desember i fjor ble tatt for fyllekjøring.


Som belønning for udåden fikk hun en dom på fire dagers fengsel, en dom hun tar svært alvorlig.


- Jeg har et ansvar, og dette var feil av meg.


Den gravide Nicole vil nå sone sine fire dager bak murene, for deretter å forsøke å være en så godt forbilde som overhodet mulig for sitt ufødte barn.