BEKYMRET: Jamie Spears skal være alvorlig bekymret for datterens ville liv og mentale helse. Foto: All Over Press
BEKYMRET: Jamie Spears skal være alvorlig bekymret for datterens ville liv og mentale helse. Foto: All Over PressVis mer

Vil låse Britney inne!

Faren til Britney mener popstjernen er en fare for seg selv og barna...

SEHER.NO: Faren til Britney (25), Jamie Spears, skal være så bekymret for superstjernens helse at han vil at hun skal bli innlagt, skriver The Sun.

Han skal til og med ha gått til de skritt at han har fått tak i advokater som skal hjelpe med å organisere en intervensjon for å få datteren inn til behandling.


Jamie Spears - som Britney har nektet å ha kontakt med siden hun beskyldte han for å utnytte og tjene penger på hennes berømmelse - skal ha fortalt venner at han er bekymret for at den trøbblede superstjernen vil finne på å skade seg selv eller sønnene.


- Han har nå rådført seg med advokater for å finne ut hvordan de best mulig kan hjelpe Britney. Han føler at de må finne på noe for å få henne inn på rehabilitering, eller en eller annen form for terapi, før hun skader seg selv eller guttene. Jamie er skikkelig bekymret for Britneys ville livsstil. I stedet for å bruke penger på fest og shopping mener han hun burde spare pengene til barna sine, skal en kilde nær Jamie ha uttalt.


Jamies bekymringer skal ha økt etter alle Britneys sjokkopptredner den siste tiden, og da særlig etter at hun under et besøk ved Viceroy hotel, sjokkerte de hotellansatte ved å fylle ut en søknad på stilling som bartender.


Superstjernens mor Lynne og lillesøster Jamie Lynn ankom LA forrige helg for å trøste superstjernen, som mandag ble sett gråtende i det hun tok farvel med sønnene Sean Preston (2) og Jayden James (1), som hadde fått komme på et kort og overvåket besøk hos sin mor.

Jamie Spears skal også ha forsvart Britneys tidligere manager, Larry Rudolph, som fikk sparken etter at han overtalte popstjernen til å legge seg inn på rehab.


- Da Larry Rudolph overtalte Britney til å legge seg inn, gjorde han det moren, faren og et team med profesjonelle folk med over 100 års erfaring skjønte at måtte bli gjort. Hun var helt ute av kontroll, og Larry var den som ble valgt av "teamet" til å brette opp ermene og levere denne beskjeden. Det var for å redde livet hennes, skal Jamie Spears ha uttalt.


Britneys far har også kommet med en offentlig uttalelse der han unnskylder datterens oppførsel mot Rudolph.


- Uheldig nok skylder hun på Larry og sin familie for at hun er i den situasjonen hun er i dag. Men Larry har alltid vært der for Britney, og vi vil for alltid være takknemlige for det, skal Jamie Spears ha sagt.


Britney på sin side skal ha blitt rasende over farens uttalelser, og har ingen planer om å "bli venner" med han igjen.


- Jeg ber for min far. Vi har aldri hatt et godt forhold. Det er trist at alle mennene som har vært del av  mitt liv ikke vet hvordan de skal håndtere en ekte kvinnes kjærlighet. Men akkurat nå er jeg opptatt av å konsentrere meg om arbeidet og livet mitt, skal superstjernen selv ha uttalt.


I mellomtiden skal Britney ha bestått de ukentlige alkohol-og narkotestene hun har blitt pålagt å gjennomføre. I tillegg må hun 25. oktober møte i retten for hendelsen der hun kjørte inn i en annen bil uten førerkort og stakk av.

LES OGSÅ: - Britney tilbake på topp