STARTER FOR SEG SELV: Kirstie Alley håper å kunne tilby et nytt slankemiddel til USA i 2009. Foto: All Over Press
STARTER FOR SEG SELV: Kirstie Alley håper å kunne tilby et nytt slankemiddel til USA i 2009. Foto: All Over PressVis mer

Vil lage sitt eget slankemiddel

Fat Actress-komikeren starter kostholdprogram.

SEHER.NO: Denne uken ble det kjent at skuespilleren og jojo-slankeren Kirstie Alley (57) har avsluttet sitt tre år lange samarbeid som frontfigur for kostholdselskapet Jenny Craig.

- Jeg ønsker å drive og utvikle mitt eget slankemiddelmerke som jeg håper å lansere i 2009, skriver hun i en pressemelding ifølge nettstedet.

- Jeg er sikker på at jeg kan lage noe spennende og innovativt: noe som kan hjelpe å forandre "a fat America back into a fit America", og som kan tilby dette landet det sunneste, deiligste, letteste og mest effektive kostholdprogrammet på markedet.

Alley understreker at hennes tid i Jenny Craig har vært fantastisk og hun er sikker på at de nye talspersonene, Queen Latifah og Valerie Bertinelli, vil gjøre en strålende jobb for selskapet.

Scott Parker, visepresidenten for markedsføringen av Jenny Craig synes det er trist at "Cheers"-stjernen slutter og at de ikke klarte å komme til enighet om en ny kontrakt.

- Vi er lei oss for at hun ikke tok i mot tilbudet vårt, men vi ønsker henne alt det beste i hennes fremtidige karriere.

LES HER: Kiloene raser av Kirstie