ØNSKER SEG NORSK SVAR PÅ «GREY'S ANATOMY»: Produksjonsselskapet Nordisk Film & TV har søkt om støtte til en ny dramaserie som har fått navnet «Turnus». Foto: TOUCHSTONE TELEVISION / Album
ØNSKER SEG NORSK SVAR PÅ «GREY'S ANATOMY»: Produksjonsselskapet Nordisk Film & TV har søkt om støtte til en ny dramaserie som har fått navnet «Turnus». Foto: TOUCHSTONE TELEVISION / Album Vis mer

Vil lage norsk «Grey's Anatomy»

- Vi har laget et stort univers med sterke karakterer.

Publisert

SEOGHØR.NO: Sykehusserien «Grey's Anatomy» har i flere år vært en seersuksess for TV 2.

Går det som produksjonsselskapet Nordisk Film & TV håper, kan seerne glede seg over en norsk serie sydd over samme lest.

Ifølge Dagbladet har selskapet søkt Norsk Filminstitutt om tilskudd til å lage dramaserien «Turnus», som handler om livene til tre unge turnusleger.

Co-produsent og regissør Maggi Bergheim sier til Dagbladet at de vil skildre livet til legene både på og utenfor sykehuset.

- «Turnus vil jo automatisk bli sammenliknet med «Grey's Anatomy».

- Vi har laget et stort univers med sterke karakterer. Planen er flere og lange sesonger. Det blir et spennende univers.

«Grey's Anatomy» startet på amerikansk TV i 2005, og har til høsten premiere på sin 13. sesong.

Serien har gjort flere av skuespillerne til superstjerner, blant annet Patrick Dempsey (50), Katherine Heigl (37), Eric Dane (43) og Ellen Pompeo (46).

Kysse-scener med bismak

Patrick Dempsey har også blitt et internasjonalt sex-symbol gjennom rollen som Derek «McDreamy» Sheperd.

Hans kollega Ellen Pompeo avslørte imidlertid  i 2012 at hun syntes det var ekkelt å spille inn romantiske scener med TV-kjekkasen.

UKOMFORTABEL: Ellen Pompeo har avslørt at hun synes det er ekkelt å spille inn kysse-scener med Patrick Dempsey i «Grey's Anatomy». Foto: TV 2
UKOMFORTABEL: Ellen Pompeo har avslørt at hun synes det er ekkelt å spille inn kysse-scener med Patrick Dempsey i «Grey's Anatomy». Foto: TV 2 Vis mer

Grunnen er at de to kjenner hverandre for godt!

- Det er bare ekkelt. Det er som å kysse sin bror. Det hadde vært lettere å kysse en vilt fremmed.

Pompeop avslørte også at hun aldri har vært fristet til å snike til seg et tungekyss med mannen som regnes som et sex-symbol for millioner av kvinner over hele verden, eller noen av de andre mannlige «Greys Anatomy»-stjernene.

- Vi må åpne munnene våre litt for å få det til å se ekte ut, men vi bruker aldri tunge, nei, sa hun da hun gjestet talkshowet «Chelsea Lately».

LES OGSÅ: Babyjubel for «Grey's Anatomy»-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer