Vil lage kjendis-versjon av «Luksusfellen»

Økonomiekspertene Christian Vennerød og Hallgeir Kvadsheim avslører sine drømmekandidater. Se video!

SEOGHØR.NO: At selv profilerte kjendiser kan havne i økonomsik trøbbel er ingen ukjent sak. Både Lindsay Lohan og Mary J. Blige er blant dem som har fått problemer på grunn av manglende styring på skatteforpliktelsene sine.

Men økonomiekspertene Christian Vennerød og Hallgeir Kvadsheim, kjent fra TV3-programmet «Luksusfellen», åpner for at også norske kjendiser kunne hatt godt av en økonomisk hjelpende hånd.

- Vi har tenkt på en kjendisversjon av «Luksusfellen». Det er bare for kjendisene å stille seg i kø, så skal vi rydde opp i økonomien deres, sier Vennerød når Seoghør.no møter programlederne på TV3s høstlansering.

- Jada, vi kommer vi, men det er ikke sikkert at de liker at vi kommer på døra, legger Hallgeir Kvadsheim til med et smil.

Til høsten går de to populære økonomiekspertene løs på den niende sesongen av «Luksusfellen», sammen med den nyervervede psykologen Jonas Bakkevig, samt de velkjente fjesene Silje Sandmæl, Cecilie Lynum og Magne Gundersen.

På spørsmål om hvilke kjendiser som ville vært drømmedeltagerne i «Luksusfellen», kommer Vennerød og Kvadsheim med et par overraskende svar.

- Kjell Inge Røkke og Donald Trump! Mange av de som nå er mangemilliardærer har ligget med brukket rygg tidligere, forklarer Hallgeir Kvadsheim til Seoghør.no.

I videovinduet øverst i saken kan du se hele intervjuet med «Luksusfellen»-programlederne - og finne ut hvilken norsk kjendis som ville meldt seg frivillig til «Luksusfellen - kjendisutgaven»!

LES OGSÅ: Kjemper for å få barna tilbake