NY BERGMAN?: Madonna vil spille Ingrid Bergmans rolle i en ny versjon av film-klassikeren "Casablanca". Foto: AP
NY BERGMAN?: Madonna vil spille Ingrid Bergmans rolle i en ny versjon av film-klassikeren "Casablanca". Foto: APVis mer

Vil lage Casablanca-kopi i Irak!

Madonna vil bli den nye Ingrid Bergman, men filmfansen frykter fiasko.

SEHER.NO: Kritiker-slakt for filmer som "Body of Evidence", "Shanghai Surprise" og "Swept Away" - som hun laget med regissør-ektemann Guy Ritchie - stopper ikke Madonna fra å prøve å slå igjennom som skuespiller.

Nå har 49-åringen kastet sine popstjerneøyne på det som flere ganger har blitt kåret til en av tidenes beste filmer - "Casablanca" fra 1942.

Madonna har ifølge Daily Mail allerede møtt flere filmstudioer for å diskutere en nyinnspilling av filmen, som gjorde hovedrolleinnehaverne Humphrey Bogart og Ingrid Bergman udødelige.

Mens originalen foregår i Marokko under andre verdenskrig, skal Madonna ha vurdert å flytte den til nåtidens Irak i sin versjon.

Og Bergmans rolle vil hun selvsagt ha selv - selv om hun er nesten 30 år eldre enn Bergman var da hun spilte sin legendariske rolle.

Kilder i Hollywood sier imidlertid til Daily Mail at ingen store filmstudioer hittil har tent på ideen.

De frykter at Madonnas versjon er dømt til å mislykkes når den sammenlignes med originalen.

- Mottakelsen har vært lunken for å si det mildt. Ingen skjønner hvorfor hun lage en ny versjon av det mange anser som den beste filmen gjennom tidene", sier en ansatt i et av studioene som har møtt Madonna til avisa.

Madonna har foreløpig ikke kommentert filmryktene selv.

Det er heller ikke kjent om hennes regissør-ektemann Guy Ritchie skal være involvert i prosjektet dersom det ser dagens lys.

LES OGSÅ: Madonna frykter død på scenen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.