DØTRENE TIL TV? - Ingen av dem har prøvd seg ennå, og det er ikke sikkert at de gjør det noen gang heller. Men jeg ser jo at de er blide, positive og utadvendte personer begge to, sier Dorthe Skappel om sine døtre. Foto: TV 2
DØTRENE TIL TV? - Ingen av dem har prøvd seg ennå, og det er ikke sikkert at de gjør det noen gang heller. Men jeg ser jo at de er blide, positive og utadvendte personer begge to, sier Dorthe Skappel om sine døtre. Foto: TV 2 Vis mer

Vil la datteren overta «God kveld Norge»

- Jeg skal støtte og backe opp så mye jeg kan, sier Dorthe Skappel.

Publisert
Se videointervjuet med Dorthe Skappel og datteren Marthe nederst i saken!

BERGEN/OSLO (SEHER.NO): I forrige uke gikk TV 2s årlige høstlansering av stabelen i Bergen. Nok en gang fikk pressen møte de aller fleste av kanalens største profiler, som alle gjør sitt for å fronte sine egne programmer.

En av dem var Dorthe Skappel (47), som stilte sammen med datteren Marthe (20) i forbindelse med deres noe skremmende deltagelse i «Zebra Grand Prix». Samtidig skal Dorthe nok en gang igang med en runde som programleder for kjendissladderprogrammet «God Kveld, Norge».

- Blir du aldri lei, Dorthe?

- Jeg har vel mine opp og nedturer som de fleste andre. Men jeg må si det at bare det å få lov til å ha et program i så mange år, og ha så mye frihet som det jeg har, og så mange gode sjefer og medarbeidere - det er jeg veldig, veldig takknemlig for. Jeg har kremjobben og en masse slaver har jeg inntrykk av innimellom. Så jeg må bare si takk til alle sammen, smiler Skappel til Seher.no.

Etter en årrekke som programleder er 47-åringen mildt sagt ansiktet til «God Kveld, Norge» utad. Selv vet hun ikke hvor lenge hun kommer til å fortsette i samme spor, men TV 2-medarbeideren legger ikke skjul på at en av døtrene hennes, Maria eller Marthe, kan komme til å overta etter henne i programlederstolen.

Vel og merke dersom de selv ønsker det, og hvis muligheten dukker opp. 

- Ja, absolutt. De har vokst opp i den verden begge to, de har lært seg å leve med det på godt og vondt. På mange måter har det nok vært mye tøffere for dem enn for meg. Jeg har tross alt valgt det selv, mens de har blitt dratt inn i noe de ikke visste hva var. På den andre siden har både jeg og Jon vært flinke til å skjerme dem så godt vi kan, forteller hun.

Skappel er derimot klar på én ting dersom så skulle skje i framtiden. Hun ønsker nemlig ikke at Maria (24) eller Marthe skal få noenting gratis fordi de er nettopp TV-stjernens barn.

- Man er ikke på TV som nestegenerasjon fordi man er barn av noen. Man må bevise at man har noe der å gjøre. Ingen av dem har prøvd seg ennå, og det er ikke sikkert at de gjør det noen gang heller. Men jeg ser jo at de er blide, positive og utadvendte personer begge to. Det hadde ikke vært meg imot, innrømmer hun.
 
Dorthes 20 år gamle datter, Marthe, blir ikke redd av tanken om en mulig TV-fremtid.

- Vi har hatt det med oss hele tiden. Vi vet på en måte hva det går ut på også. Så det er ikke så lett for oss å bli slått ut av den mediabiten.
 
- Hvor sterkt ønsker du at en av døtrene dine overtar etter deg, Dorthe?

- Jeg har ikke noe ønske, men hvis de selv vil gå den veien, så skal jeg støtte og backe opp så mye jeg kan, forteller «God Kveld, Norge»-programleder Dorthe Skappel til Seher.no.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg fikk en kjempereaksjon

Se videointervjuet med Dorthe Skappel og datteren Marthe her:[obj:media:8837]

 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer